Πιτούρκα: «Πλεονέκτημα το άδειο Καραϊσκάκης»

Πιτούρκα: «Πλεονέκτημα το άδειο Καραϊσκάκης»

Ο Βίκτορ Πιτουρκα υποστήριξε πως η ομάδα του θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω των άδειων κερκίδων.

Αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι είναι του ομίλου, άρα και πολύ σημαντικό. Είναι ένας όμιλος με δυνατές ομάδες. Η Ελλάδα είναι μία από αυτές και για αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης για να προχωρήσομε στη συνέχεια.

Είναι καλή η στιγμή του αγώνα, γιατί η Ελλάδα μόλις συμμετείχε στο Μουντιάλ. Οι παίκτες θα είναι επιβαρυμένοι. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι στην αποστολή. Είναι σπουδαίοι παίκτες και εξαιρετικού επιπέδου. Και εμείς όμως, έχουμε σπουδαίους παίκτες και για αυτό θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως η Ρουμανία δεν έχει νικήσει ποτέ στις 7 Σεπτεμβρίου: «Δεν πιστεύω σε αυτές τις συμπτώσεις. Ο καθρέφτης κάθε ομάδα είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν πιστεύει πως κάποιοι παίκτες έχουν παραπάνω κίνητρο: «Σίγουρα το πιστεύω. Πάντα έχουν ένα κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι από τους παίκτες μου έχουν τελευταία ευκαιρία να παίξου σε μία μεγάλη διοργάνωση».

Για την αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι αλλάζει. Ο Σάντος ήταν καταξιωμένος και πολλά παιχνίδια με την ομάδα. Ο κ. Ρανιέρι είναι ένας έμπειρος τεχνικός με καλούς παίκτες στη διάθεσή του. Το μόνο πλεονέκτημα είναι πως τώρα αρχίζουν να γνωρίζουν τον προπονητή. Αυτό ίσως να είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για εμάς».

Αν έχει καταλήξει για την ενδεκάδα: «Όχι ακόμα».

Για την απουσία του κόσμου: «Πιστεύω πως θα είναι πλεονέκτημα η απουσία των οπαδών, γιατί ο κόσμος πάντα σπρώχνει την ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Είχα την εμπειρία παλαιότερα να βρεθώ με κόσμο εδώ σε αυτό το γήπεδο. Είναι πλεονέκτημα και στο θέαμα προσφέρουν οι οπαδοί. Σε εμάς παίζουμε ένα ποδόσφαιρο σε συγκεκριμένο επίπεδο. Την αλήθεια θα τη δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν έχει να πει κάτι για κάποιον παίκτη: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός και όποιος ξεκινήσει θα κάνει το καλύτερο δυνατό».

Για την πρόκριση και αν υπάρχει πίεση: «Σε αυτό το επίπεδο και όταν μιλάμε για πρόκριση, πάντα υπάρχει πίεση. Σημαντικό είναι να την ελέγχουμε. Αυτή η πίεση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Ελπίζω να είναι καλή για εμάς».

Για το αν θα προσαρμοστεί συγκριτικά με την ενδεκάδα της Ελλάδας: «Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από λιγότερους παίκτες συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Το θέμα είναι να είμαστε πάντοτε στο ίδιο επίπεδο».

Για το τι θα γίνει σε διοικητικό επίπεδο μετά το παιχνίδι αυτό: «Έχω ήδη απαντήσει σε αυτό. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι τον κ. Ιορντανέσκου, ρωτήστε τον. Αν δεν έχω κάτι επίσημο να πω, δεν μπορώ να πω κάτι».

Δειτε επίσης:

Μαρικά: «Σεβόμαστε την Ελλάδα»



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved