Τεσσάρα για Βέλγιο

Τεσσάρα για Βέλγιο

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε το Βέλγιο μετά τη νίκη του με 4-1 απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν με τον Μιραλάς να μένει εκτός αποστολής.

Από εκεί που τελείωσε συνέχισε το Βέλγιο που πήρε την δεύτερή του συνεχόμενη νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Η ομάδα του Τζορτζ Λέεκενς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο και διέλυσε με 4-1. Ο Βερτόγκεν στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Αμπούσεφ να ισοφαρίζει στο 16’.

Ωστόσο από εκεί και πέρα οι Βέλγοι είχαν τον πρώτο λόγο και πήραν τη νίκη με τέρματα των Σίμονς (32’), Τσαντλί (45’) και Βόσεν (74’). Με αυτή τη νίκη οι «διάβολοι» παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Σιμάν, Φαν Μπούιτεν (80’ Βαν Ντάμ), Λόμπαερτς, Βερτόνγκεν, Σίμονς, Τσαντλί, Ντεφούρ (90’ Οντίντζα), Βόσεν, Βίτσελ, Ντεμπελέ (64’ Αζάρ)
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγιεφ, Μελίκοφ, Σουκούροφ, Γιαβάντοφ (76’ Ναντίροφ), Σερτογκάνοφ, Μαμάντοφ (78’ Χουσεϊνοφ), Αλίγιεφ, Σαντίγκοφ, Αμπούσεφ, Αμιργουλίεφ, Λέβιν



ΑΕΚ: Στην Ελλάδα για την «Ένωση» ο Χακίμ Σαχαμπό
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα για την «Ένωση» ο Χακίμ Σαχαμπό
Αταμάν: «Βασικό κομμάτι του μπάσκετ μου οι έξυπνοι γκαρντ»
Αταμάν: «Βασικό κομμάτι του μπάσκετ μου οι έξυπνοι γκαρντ»
Euroleague: Ο εκπληκτικός Κώστας Σλούκας MVP της αγωνιστικής
Euroleague: Ο εκπληκτικός Κώστας Σλούκας MVP της αγωνιστικής
Γκραντ: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»
Γκραντ: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved