Δεν αρκούσε ο Ρόμενταλ

Δεν αρκούσε ο Ρόμενταλ

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σκόραρε στο σκανδιναβικό ντέρμπι της Νορβηγίας με την Δανία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Δύσκολο γίνεται το έργο της Δανίας πλέον για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Ούλεβαλ» απέναντι στην Νορβηγία.

Αυτό γιατί η ομάδα του Μόρτεν Όλσεν βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από τις Πορτογαλία και Νορβηγία, έχοντας τρεις βαθμούς απόσταση από την κορυφή. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντένις Ρόμενταλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Δανούς, καθώς στο 27’ με ένα εντυπωσιακό τέρμα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά, το τέρμα του Ρόμενταλ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Δανούς, καθώς στο 81’ ο Χάσελκαπ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρστεϊν, Βέλερ, Χάγκελαντ, Ρίισε Τ., Ρίισε Μ., Χάουγκερ, Αμπντελάουε, Πέντερσεν, Ρουντ (78’ Μπράατεν), Γκρίντχαϊμ, Χάσελκαπ (89’ Ίβερσεν)
ΔΑΝΙΑ: Σόρενσεν, Πόουλσεν (70’ Γ. Πόουλσεν), Γιόργκενσεν, Άγκερ, Σιλμπερμπάουερ, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι (82’ Ενέβολντσεν), Ρόμενταλ (93΄Βας), Μπέντνερ



Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Νίκα
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Νίκα
Παναθηναϊκός: Γαλλικό σενάριο για τον πανάκριβο Μπεράλντο
Παναθηναϊκός: Γαλλικό σενάριο για τον πανάκριβο Μπεράλντο
ΑΕΚ: Πρόστιμο 13.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ΑΕΚ: Πρόστιμο 13.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο ο ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο ο ΟΦΗ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved