Euro 2012: Με πολλά προβλήματα η Τσεχία

Euro 2012: Με πολλά προβλήματα η Τσεχία

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του Euro 2012, Τσεχία αντιμετωπίζει στην Αυστρία και στο Γκρατς το Ισραήλ.

Με ταπεινότητα ξεκινάει την προσπάθειά της η Τσεχία για διάκριση στα τελικά του Euro 2012. Εξ αρχής, γνωρίζει πως θα διεκδικήσει μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης μαζί με την Ελλάδα και την Πολωνία, καθώς η Ρωσία δείχνει να βρίσκεται ένα επίπεδο ψηλότερα.

Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ, ξεκινάει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας το Ισραήλ σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, όπου ο Τσέχος τεχνικός θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί αναπληρωματικοί.

Αυτό γιατί, έχει να αντιμετωπίσει αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα που δεν του δίνουν το δικαίωμα να παρατάξει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στις επίσημες υποχρεώσεις σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Πολωνίας.

Εκτός αναμέτρησης, βρίσκεται το αστέρι της ομάδας, Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να λάβει μέρος στην αναμέτρηση. Κατά τα άλλα, εκτός παραμένουν και οι Μίχαλ Κάντλετς, Γιάν Ρέζεκ, Τόμας Γκρίγκαρ και Τόμας Πέκχαρτ, με αρκετούς από αυτούς να προορίζονται για βασικοί στα τελικά της διοργάνωσης.

Η πιθανή ενδεκάδα της Τσεχίας: Ντρόμπνι, Ραϊτοράλ, Σίβοκ, Σούτσι, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν, Γίρασεκ, Πετρζέλα, Κολάρ, Πιλάρ, Μπάρος.



Εργκίν Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος για Όσμαν και Χολμς»
Εργκίν Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος για Όσμαν και Χολμς»
AEK - Παναθηναϊκός AKTOR 63-101: Πέρασε από πάνω της και τη διέσυρε
AEK - Παναθηναϊκός AKTOR 63-101: Πέρασε από πάνω της και τη διέσυρε
Κηφισιά – Asteras Aktor 0-0: Δοκάρια και τακτική κράτησαν το ματς στο μηδέν
Κηφισιά – Asteras Aktor 0-0: Δοκάρια και τακτική κράτησαν το ματς στο μηδέν
Λαϊκά δικαστήρια στη Γλυφάδα μετά την ήττα του Πανιώνιου
Λαϊκά δικαστήρια στη Γλυφάδα μετά την ήττα του Πανιώνιου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved