Μαρινάκης: «Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, θα σκεφτούμε να λάβουμε μέτρα» (video)

Μαρινάκης: «Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, θα σκεφτούμε να λάβουμε μέτρα» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε υπερήφανος για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια κόντρα στην Τότεναμ, άφησε όμως σαφείς αιχμές για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια προσπάθεια και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Τότεναμ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του, ενώ υποστήριξε πως με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν κερδίσει. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ήταν το κομμάτι των δηλώσεων του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εκεί όπου έριξε «μπηχτές» για την περσινή κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται σοβαρά να λάβουν τα… μέτρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, μια ομάδα αξίας ενός δισεκατομμυρίου. Μόνο το σέντερ φορ της Τότεναμ, ο Κέιν, κοστίζει δυο φορές ο Ολυμπιακός. Αυτό δείχνει ότι σήμερα κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση. Αν δούμε τις φάσεις, ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει κερδίσει σήμερα κι έδειξε ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Το να βρίσκεσαι σε τρία λεπτά και με ένα πέναλτι με 0-2 πίσω στο σκορ, και παρόλα αυτά να το παλεύεις, να κάνεις ευκαιρίες και δοκάρια απέναντι σε αντιπάλους που είναι καταξιωμένοι και έχουν παίξει τελικό Champions League, μας κάνει ευχαριστημένους. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι

Βλέπετε ότι αυτή η ομάδα έχει μια σιγουριά και μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν το βάζει κάτω. Είχαμε ευκαιρίες μέχρι τις καθυστερήσεις. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, αλλά θέλω να σας πω και κάτι άλλο. Εγώ τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρό παιδί, αυτό που πάρα πολλές φορές με στενοχωρούσε, γιατί έχω ταξιδέψει παντού με τον Ολυμπιακό, ήταν η πορεία μας στην Ευρώπη. Όταν έβλεπα τον κόσμο που ταξίδευε ή ερχόταν στο Καραϊσκάκη και έφευγε απογοητευμένος, και αγόρασα τις μετοχές της ομάδας είχα υποσχεθεί δυο πράγματα. Το ένα να είναι αυτάρκης ο Ολυμπιακός, να δημιουργήσει περιουσία και το έκανα στη χειρότερη οικονομική συγκυρία, και το δεύτερο να γίνει ο Ολυμπιακός μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σήμερα βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και μας κάνει υπερήφανους.

Το θέμα είναι αν θα πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να το σκεφτούμε σοβαρά και να αποφασίσουμε. Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ τόσο καιρό, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο ή να λάβουμε μέτρα. Γιατί κάθε μέρα βλέπουμε κάτι καινούριο. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών αλλά ζούμε σε μια άλλη εποχή, η χώρα μας έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Τέλος πάντων, πολλά σας έχω πει μέχρι σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά είμαι και προβληματισμένος για το τι συμβαίνει στη χώρα μας. Σας είχα πει και μετά την κλήρωση ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη, εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί ο Ολυμπιακός στα δύσκολα είναι νικητής.

Για την παρουσία του κόσμου, ανέφερε: «Η παρουσία του κόσμου δεν είναι μόνο σήμερα, είναι πάντα μεγαλειώδης και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Για το τι είπε στην ομάδα, είπε: «Είδα τους παίκτες και πριν και στο ημίχρονο. Τους είπα να μην το βάλουν κάτω και πως πρέπει να κερδίσουμε. Και το έκαναν. Για εμάς, το ταβάνι είναι ο ουρανός δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και προχωράμε δυνατά όλοι μαζί. Βλέπετε ότι ο κόσμος αγαπάει αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με αρκετούς διεθνείς παίκτες. Σήμερα είχαμε τρεις  Πορτογάλους διεθνείς και σε άλλες χώρες. Φέτος κάναμε μια οικονομική υπέρβαση, αλλά χαλάλι. Είμαστε περήφανοι με αυτό που βλέπουμε».

Για το αν προτιμά το πρωτάθλημα ή μια πορεία στην Ευρώπη, απάντησε: «Εγώ είμαι οπαδός, πρώτα λοιπόν το πρωτάθλημα αλλά και η Ευρώπη είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Βλέπετε ότι αντιμετωπίζουμε μεγαθήρια αλλά μας αντιμετωπίζουν και σαν μεγαθήριο. Η Τότεναμ δεν ήρθε για τουρισμό, έπαιξε δυνατά, έτρεξε και πάλεψε. Είμαστε χαρούμενοι λοιπόν και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Για το ματς της Κυριακής, είπα και στην ομάδα ότι πρέπει να συγκεντρωθούν και να κερδίσουν. Τίποτα άλλο. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, θα πρέπει η ομάδα να παίξει σοβαρά και δυνατά».

Ενώ για το αν θα πάει στο ΟΑΚΑ, σχολίασε γελώντας: «Εγώ ξέρετε, αποφασίζω τελευταία στιγμή».

Δείτε σε βίντεο όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2: Αντίδραση επιπέδου Champions League (videos+photos)

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2: Αντίδραση επιπέδου Champions League (videos+photos)

Έτσι «μπλόκαρε» την Τότεναμ ο Ολυμπιακός! (video)

Έτσι «μπλόκαρε» την Τότεναμ ο Ολυμπιακός! (video)

Μαρτίνς: «Τακτικά ανώτεροι σε μεγάλα σημεία του αγώνα»

Μαρτίνς: «Τακτικά ανώτεροι σε μεγάλα σημεία του αγώνα»

Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved