Ολυμπιακός - Γιουβέντους: Τα πλάνα Λεμονή και Αλέγκρι (photos)

Ολυμπιακός - Γιουβέντους: Τα πλάνα Λεμονή και Αλέγκρι (photos)

Με «κανονικό» επιθετικό αναμένεται να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, την στιγμή που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα της Γιουβέντους.

Το βράδυ της Τρίτης (5/12) οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την «Γηραιά Κυρία» στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια, τόσο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όσο και από το Europa League, την στιγμή που οι Πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να «κλειδώσουν» την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Τάκης Λεμονής κάνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, έχοντας κατά νου και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό, το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική της Super League. Αυτό σημαίνει πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα παρουσιαστούν με αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πέραν των Παπέ Αμπού Σισέ και Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, εκτός αρχικής ενδεκάδας αναμένεται να βρεθεί και ο Κώστας Φορτούνης. Ο Τάκης Λεμονής θέλει να… κρατήσει τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών «φρέσκο» για το ματς με τα «καναρίνια», αλλά και να «γεμίσει» το κέντρο του.

LemonisMesaFortounis

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σίλβιο Προτό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι στα δεξιά, ο Λενάρντο Κούτρης στα αριστερά και οι Αλμπέρτο Μποτία και Μπγιορν Ένγκελς στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Δημήτρης Νικολάου αντίο του Ισπανού αμυντικού.

Στην μεσαία γραμμή, οι Αλεξί Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε θα πρέπει να θεωρούνται ως… σίγουροι. Μάλιστα, ο Βέλγος θα πάρει ρόλο οργανωτή και θα είναι μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Όσον αφορά τον παρτενέρ του Γάλλου, οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γκιγιόμ Ζιλέ διεκδικούν την θέση. Από εκεί και πέρα, στα δεξιά θα είναι ο Φελίπε Πάρντο, στα αριστερά ο Σεμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκέφτεται να παρουσιάσει την ομάδα του με τετράδα στην άμυνα, ενώ ερωτηματικό είναι και η θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Τζίτζι Μπουφόν, που θα τιμηθεί από τους «ερυθρόλευκους», δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο με τον Σέζνι να παίρνει την θέση του στον «άσο».

Στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να βρίσκονται οι Στουράρο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι και Σάντρο, με τους Κεντίρα και Ματουίντί στα χαφ και τους Ντιμπάλα, Κουδράδο και Κόστα να είναι η τριάδα πίσω από τον Ιγκουαΐν.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved