Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός: Υψηλές παρουσίες στο «Ολντ Τράφορντ» (photos)
Μεγάλες προσωπικότητες από το πρόσφατο παρελθόν του Ολυμπιακού δίνουν το «παρών» στο «Ολντ Τράφορντ» για το μεγάλο επαναληπτικό.
Εκτός από τον Δημήτρη Σιόβα, που παρότι τραυματίας κι εκτός αποστολής ταξίδεψε με την ομάδα για να παρακολουθήσει από κοντά τους συμπαίκτες του, το «παρών» δίνουν κι αρκετοί ακόμα γνωστοί «ερυθρόλευκοι». Ένας από αυτούς, ο Γιάγια Τουρέ. Νυν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια… εκτόξευσε την καριέρα του παίζοντας σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και τώρα στους «Πολίτες».
Από την αποστολή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι η πλέον αναγνωρίσιμη φιγούρα και για τους Άγγλους. Ο Γάλλος σούπερ σταρ του παρελθόντος εκτός του ότι ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία και έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αγωνιστεί και στη Μίντλεσμπρο πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Έτσι, στο «Ολντ Τράφορντ» ο Καρεμπέ υπέγραψε πολλά αυτόγραφα ακόμα και σε φίλους της Γιουνάιτεντ.
Από πλευράς διοίκησης, τους Πειραιώτες εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος που μάλιστα τα είπε με τον Γιάγια Τουρέ, ενώ το «παρών» έδωσε και ο άλλοτε άσος της ομάδας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στην Αγγλία με τα χρώματα της Μπόλτον.