Champions League: Σε… δύο δόσεις
Με το υπόλοιπο της αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με τη Γιουβέντους (14:00) ξεκινάει η τελευταία ημέρα των ομίλων του Champions League – Στις 21:45 τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια.
Στο μισάωρο διακόπηκε η αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με τη Γιουβέντους λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι, θα συνεχιστεί από το 30’ και μετά στις 14:00 ώρα Ελλάδας όπου θα κριθεί και ποια από τις δύο θα πάρει την πρόκριση. Η ισοπαλία… κάνει στη Γιουβέντους ενώ οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη θα φτάσουν στους «16» του θεσμού.
Όλα ανοιχτά μένουν στον 5ο όμιλο με την Τσέλσι να είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει ήδη την πρόκριση. Για να φτάσει και στην κορυφή, θέλει τη νίκη απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Στο άλλο παιχίδι, η Σάλκε υποδέχεται τη Βασιλεία με το νικητή να παίρνει την πρόκριση και την ισοπαλία να βολεύει τους Ελβετούς.
Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Άρσεναλ στον 6ο όμιλο όπου φιλοξενείται από τη Νάπολι. Οι «κανονιέρηδες» μένουν εκτός μόνο αν ηττηθούν με τρία γκολ διαφορά. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, τους δίνει και την πρόκριση. Τη νίκη αναζητά η Ντόρτμουντ στην έδρα της Μαρσέιγ για να φτάσει στο τρίποντο. Εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να το πάρει αν θυμηθούμε το αντίστοιχο Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ 2-3 πριν από δύο χρόνια.
Στο 7ο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει «κλείσει» την πρωτιά και θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι με της Πόρτο, καθώς οι «δράκοι» θέλουν μόνο τη νίκη. Ταυτόχρονα βέβαια, αν η Ζενίτ επιβληθεί της Αούστρια Βιέννης ό,τι και να κάνει η Πόρτο θα μείνει εκτός συνέχειας του Champions League.
Τέλος, στον 8ο όμιλο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σέλτικ σε εντελώς αδιάφορο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, η Μίλαν αντιμετωπίζει στο Μιλάνο τον Άγιαξ. Η ισοπαλία βολεύει τους «ροσονέρι», ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη για να προκριθούν.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.