Η Ξάνθη στο Μουντιάλ της Ρωσίας! (photos)
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα έχει άρωμα από Ξάνθη.
Όχι δεν διαβάσατε λάθος! Ούτε άλλαξε η διοργάνωση με την συμμετοχή και συλλόγων. Απλά η Ξάνθη θα έχει τον εκπρόσωπό της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς θα είναι συνεργάτης του Μλάντεν Κρσταιτς, στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.
Φυσικά για να γίνει αυτό έδωσε το πράσινο φως και η Ξάνθη, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του προπονητή της σε αυτή την κορυφαία γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου,
Μόνο που θα απουσιάσει για ένα διάστημα το καλοκαίρι από την προετοιμασία της Ξάνθης για τις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας. Ωστόσο θα έχει δώσει προηγουμένως οδηγίες στους συνεργάτες του για το τι θα πρέπει να γίνει, τόσο σε επίπεδο μεταγραφών όσο και προετοιμασίας….