Επιτυχία αυτή η αποτυχία

Επιτυχία αυτή η αποτυχία

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την πανίσχυρη Χάλκμπανκ και αυτό είναι αποτυχία. Ο Παναθηναϊκός δεν έφτασε στον τελικό του CEV Challenge Cup και αυτό είναι αποτυχία. Ή μήπως αυτή η αποτυχία τελικά είναι η επιτυχία του;

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε» έγραφαν τα εγχώρια ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα αυτό δεν είναι αρκετό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μικρή ομάδα για να είναι αρκετή μια παρουσία του σε τελικούς στην Ελλάδα, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να λέμε πως δεν αρκετή η παρουσία του στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αν δεν είναι αυτό επιτυχία τότε τι είναι;

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος σε άνδρες και γυναίκες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις βόλεϊ και μάλιστα κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά CEV Challenge Cup  για έκτη φορά στην ιστορία του ξανά μετά από 13 χρόνια. Έφτασε ένα σετ μακριά από το να κάνει την ολική ανατροπή, σπάζοντας μάλιστα το αήττητο της Χάλκμπανκ, που έχει ξεχάσει να χάσει τόσο στο τούρκικο πρωτάθλημα όσο στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα στην Τουρκία με 3-0 σετ, έκανε υπερπροσπάθεια στο «καυτό» κλειστό του Αγίου Θωμά, ωστόσο το εμπόδιο της Χάλκμπανκ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, όμως οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αν και έχασαν τα δύο πρώτα σετ από τους Τούρκους και μαζί και την πρόκριση, δεν παράτησαν το παιχνίδι. Αντίθετα πάλεψαν να ισοφαρίσουν και οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι το κατέκτησαν με 20-18 και πήραν τη νίκη με 3-2 σετ.

Αν αυτό θεωρείται αποτυχία, ας είναι.

Το «τριφύλλι» έχει ανθίσει ξανά και το όνομά του επέστρεψε δυνατά και στην Ευρώπη, ενδεικτικό πως οι Τούρκοι μετά τα δύο σετ δεν παράτησαν το ματς, αλλά έπαιζαν «σκυλιασμένα» για τη νίκη. Οι παίκτες της Χάλκμπανκ υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του συλλόγου και καταχειροκρότησαν τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Αν έβλεπες όμως τα πρόσωπα των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, ή των οπαδών του Παναθηναϊκού θα νόμιζες πως πρόκειται για αποτυχία. Και αυτό ακριβώς είναι το κέρδος του «τριφυλλιού».

Μόλις δύο χρόνια από την εξυγίανση του συλλόγου οικονομικά από την διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, διεθνείς παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, όπως ο Θανάσης Πρωτοψάλτης επαναπατρίζονται για το όνομα του Παναθηναϊκού. Μόλις δύο χρόνια μετά την επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους και στο ανδρικό βόλεϊ, και παίκτες σαν τον Μπραμ Βαν Ντε Ντρις δεν είναι αρκετά καλοί για τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι γκρίνια των οπαδών, αλλά η κατάρα του συλλόγου που έχει μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστεί.

Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος όχι να διεκδικεί αλλά να κατακτά τίτλους και αυτό είναι στο DNA του, τίποτα λιγότερο δεν είναι αρκετό!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Με ανατροπή στον τελικό της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς!
Με ανατροπή στον τελικό της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς!
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved