Η φανέλα με το 7...

Η φανέλα με το 7...

Ο Γιάννης Πάλλας ξαναβλέπει την τελευταία φάση του αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός και δείχνει τι έχει αλλάξει στους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν... ήπιε στην Βαρκελώνη στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο και με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν «σπάσει» τα καλάθια (είχαν 0/12 τρίποντα στο πρώτο 20λεπτο) δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «διπλό» που θα δημιουργούσε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης μεγάλες προσδοκίες στο λιμάνι.

Στην μετά Βασίλη Σπανούλη εποχή ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει γίνει πιο σκληρός στην άμυνα, βάζοντας δύσκολα τόσο στην Ρεάλ, όσο και στην Μπαρτσελόνα, όμως, επιθετικά έγινε αντιληπτό ότι δεν υπάρχει πλέον ο παίκτης με την φανέλα με το νούμερο 7, που όταν έκλεινε το ματς λειτουργούσε σαν κομπιούτερ στις ειδικές καταστάσεις και στις φάσεις της... μιας ανάσας!

Πλέον, αυτό τον άνθρωπο δεν τον έχουν στον Ολυμπιακό και θέλουν να τον φτιάξουν στο πρόσωπο του Κώστα Σλούκα. Βέβαια, ως τώρα με τον διεθνή γκαρντ σε ρόλο «απο μηχανής θεού», το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει στήσει την ομάδα γύρω από τον έμπειρο γκαρντ περιμένει ότι στην συνέχεια στα κρίσιμα σημεία θα «μιλάει» ο Σλούκας.

Στην Βαρκελώνη, φάνηκε ότι το άγχος τον κυρίευσε και οδηγήθηκε σε μια επιλογή εκτός πλάνου με ηρωϊκά χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς και θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια εξίσου σημαντικά που θα παιχθούν στις φάσεις της μιας ανάσας, κι εκεί θα φανεί αν ο Κώστας Σλούκας μπορεί να τα καταφέρει, όχι απαραίτητα όπως ο προκάτοχος του με την φανέλα με το 7. Ασφαλώς κι αυτό είναι αδύνατο, καθώς το «καλούπι» έσπασε και δεν ξαναβγάζει άλλο Σπανούλη.

Όμως, είναι σημαντικό να πείσει τον κόσμο της ομάδας ο διεθνής γκαρντ ότι μπορεί την ώρα που «η μπάλα καίει» να βάλει το καλάθι.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού πάει με την περσινή ομάδα (Σλούκας, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ και Μάρτιν) στα δύσκολα, ενώ εμπιστεύεται πολύ τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά.

Περιμένει να ανέβει ο Μάρτιν περισσότερο, καθώς το έχει ανάγκη, λόγω των πολλών αγώνων, ενώ θα μπορούσε ίσως να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον Ουόκαπ στο δεύτερο μέρος.

Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις είναι μονόδρομος και είναι ένα από τα πολλά «πρέπει» που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συμπαίκτες του μέσα στη σεζόν...

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved