Η Απολλωνάρα και το… ολυμπιακάκι!

Η Απολλωνάρα και το… ολυμπιακάκι!

Ο Νίκος Συριγος γράφει για το πραγματικό καμάρια της Πάτρας και για τους «ερυθρόλευκους» που δεν παίρνουν πρωτάθλημα ούτε στην Α2.

Για τον Απόλλωνα της Πάτρας η 23η Ιουνίου του 2021 αποκτά πια ιστορική σημασία. Και όχι μόνο για τον Απόλλωνα. Είναι πλέον και για το ελληνικό μπάσκετ. Διότι η άνοδος της ομάδας-καμάρι της Πάτρας στην Α1, αποκαθιστά την τάξη. Και στην πόλη και στο μπάσκετ. Εκεί που ο «νεόπλουτος» Προμηθέας με μοναδικό όχημα τα λεφτά του ιδιοκτήτη του, επιχείρησε την άλωση και της πόλης και του μπάσκετ. Χθες κατάλαβε ότι απέτυχε στο πρώτο. Στις εκλογές της ΕΟΚ θα καταλάβει ότι απέτυχε παντού.

Γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να κρυφτείς και να κρύψεις. Και στην Πάτρα αλλά και στο μπάσκετ ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ποιος, τι πρεσβεύει και πώς πετυχαίνει τους στόχους του… Και ευτυχώς το χρήμα δεν τα αγοράζει όλα. Ο Νίκος Βετούλας που επίσης γνωρίζει καλά τι εστί Απόλλωνας και τι Προμηθέας, ανέβασε παλικαρίσια, μάγκικα και με μπασκετάρα την ομάδα της καρδιάς του στη μεγάλη κατηγορία και με την πόλη συσπειρωμένη γύρω από τους Απολλωνιστές δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Μπράβο κόουτς κι ας δέχτηκες τη μία τρικλοποδιά μετά την άλλη εντός και εκτός παρκέ… Είτε από τον γείτονα, είτε από τον Ολυμπιακό που φαινομενικά δεν ήθελε αλλά εν τέλει δεν μπορούσε…

Τον Ολυμπιακό που για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι ιδιοκτήτες του τον έχουν κάνει… ολυμπιακάκι. Μια ομάδα που δεν παίρνει πρωτάθλημα ούτε στην Α2, που βολοδέρνει στην Ευρωλίγκα και που με κούφια συνθήματα ταϊζει σανό τους οπαδούς της. Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι μετράνε πια πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς τίτλο, έχουν πέσει στην Α2 και δεν… ανοίγει ρουθούνι, αποδεικνύει ότι είτε το σανό είναι καλής ποιότητας, είτε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει απαξιώσει τόσο το μπασκετικό τμήμα που δεν ασχολείται καν…

Σε κάθε περίπτωση και το ένα και το άλλο έχει την υπογραφή των Αγγελόπουλων. Όπως και τα παιχνίδια με τους Λιόλιο-Φασούλα για τις εκλογές της ΕΟΚ… Ποντάρουν και στους δύο για να μείνουν εν τέλει και εκεί, με την… ψήφο στο χέρι!

Υγ. Ο Βαγγέλης γιατί στεναχωρήθηκε τόσο για τη νίκη-άνοδο του Απόλλωνα; Ως οπαδός του Ολυμπιακού ή ως αβανταδόρος του Λιόλιου;

Υγ2. Εκλογές στην ΕΟΚ θα γίνουν στις 12/9. Με κάλπες.

Υγ3. Τον Αλεξόπουλο της ΕΣΚΑ τον… εκβίασε κανείς σήμερα; Για να πουλήσουν παραμύθι πάλι… Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης…

Υγ4. Επειδή ανησυχούν, εσχάτως, πολύ και… πολλοί για την Εθνική, ας πάρουν ένα τηλέφωνο τον κολλητό τους για να δώσει τα χρήματα της επιχορήγησης στην ΕΟΚ. Εκτός και αν είναι κι αυτό μέρος του εκβιασμού που συνεχίζεται για να βγουν οι εκλεκτοί … Ντροπή !

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved