Αφήστε ρε την Εθνική στην ησυχία της…

Αφήστε ρε την Εθνική στην ησυχία της…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον... ΦΑΣΟΛΙΟ και κάτι αστείους που παίζουν με την αξιοπρέπεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Είναι λογικό, πολύ λογικό, όταν είσαι σε πανικό να κάνεις λάθη. Και ο Φασούλας με τον Λιόλιο (ή ΦΑΣΟΛΙΟΣ) είναι επισήμως σε πανικό. Και κάνουν λάθη. Ειδικά ο Φασούλας που τόσο καιρό, επειδή πίστευε ότι θα γίνουν ηλεκτρονικά οι εκλογές κι ένιωθε καβάλα στ ’άλογο με τον συνέταιρο του, είχε πιει… το αμίλητο νερό. Και οι συνεργάτες του. Επίσημοι και ανεπίσημοι. Και αυτοί που περιμένουν τις εκλογές για να πιάσουν μια καρεκλίτσα στην Ομοσπονδία και να κονομάνε αλλά και αυτοί που για μια… μακαρονάδα γράφουν ό,τι να’ ναι! Και καλά οι δεύτεροι το μακαρόνι θα το βρουν και μετεκλογικά, οι πρώτοι που έχουν παραμυθιαστεί σε αυτό το ψηφοδέλτιο των… 50 ατόμων ότι θα βγουν; Απύθμενα μπούφοι…

Το τελευταίο «προεκλογικό τέχνασμα» του Φασούλα είναι η Εθνική! Αυτή που πήγε να… επισκεφτεί τις προάλλες (ας μας πει ο Παναγιώτης πόσες φορές είχε πάει σε προπόνηση της Εθνικής μέχρι τώρα…) μαζί με τον Ρεντζιά, για να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του… Μετά έβαλε ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα λέγοντας ότι στην Εθνική δεν έχουν να πάρουν ούτε σαμπουάν! Προσέξτε: Κάποιος που διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΚ (ή έστω να θεσπίσει/εξασφαλίσει… προεδρικό μισθό) έβαλε έναν που διεκδικεί την ψήφο των Σωματείων να πει «παπαριές» για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! Την ομάδα όλων των Ελλήνων, με προπονητή τον μέγα Ρικ Πιτίνο και με την αφρόκρεμα των Ελλήνων παικτών.

Ακόμη και τον Βασίλη Σπανούλη που επέστρεψε γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα «παπαγαλάκια»… Προσέξτε επαναλαμβάνω: Για αυτή την ομάδα βγήκε ένας τύπος και είπε ότι δεν έχουν, λέει, να πάρουν ούτε σαμπουάν… Αν κάποιος έχασε την ντροπή ας τη βρει ο συγκεκριμένος και όσοι του ζήτησαν να παίξει με την Εθνική μας… Και ας την φυλάξει κάπου γιατί θα του χρειαστεί, όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Αφήστε ρε την Εθνική έξω από τα παιχνίδια σας. Αφήστε ρε ό,τι αγαπάμε μακριά από τις αηδίες σας… Αφήστε ρε την γαλανόλευκη και τα παιδιά που την τιμούν μακριά από τους σκοπούς σας… Και σας κάνουμε δώρο το σαμπουάν…

Υγ. Εισαγγελέας θα μπει κάπου... Αλλά δεν θα είναι για καλό! Και δεν θα είναι στην ΕΟΚ... Αλλού θα είναι. Υπομονή... Όχι πολύ.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved