Αυγενάκη, κατέβασε τα τανκς!

Αυγενάκη, κατέβασε τα τανκς!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον Αυγενάκη της... δημοκρατίας.

Από την πρώτη στιγμή που του έδωσαν την καρέκλα του Υφυπουργού, ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, το οποίο ονόμασε… εκλογές στις ομοσπονδίες. Παρά την καταγωγή του από την Κρήτη που μοσκοβολάει δημοκρατία, ο Αυγενάκης θα περάσει στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που προσπάθησε να ξεπεράσει τον αλήστου μνήμης Ασλανίδη… Με τη διαφορά ότι τότε όλοι ήξεραν ότι διορίζουν τις διοικήσεις και δεν εκλέγονταν… δήθεν δημοκρατικά. Αυτό δηλαδή που προσπαθεί να μας πείσει ότι κάνει ο Αυγενάκης.

Ο Αυγενάκης που παρά το γεγονός ότι ουδείς απαγορεύει τη διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων και δη σε ανοικτούς χώρους, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καν πια απαγόρευση συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους, παρά το γεγονός ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έκανε εν μέσω λοκντάουν τον περασμένο Σεπτέμβρη διά ζώσης εκλογές, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πριν λίγες ημέρες εκλογές, παρά το γεγονός ότι με βάση την ΚΥΑ στη Λεωφόρο των 14.000 θέσεων το βράδυ του Σαββάτου μπορούν να συγκεντρωθούν 7.000 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν μία συναυλία/παράσταση, παρά το γεγονός ότι υπάρχει Δικαστική απόφαση που όχι απλά δίνει το δικαίωμα αλλά επιβάλλει στην ΕΟΚ να κάνει εκλογές την Κυριακή όπως τις έχει προκηρύξει (διά ζώσης) γράφει στα παλιά του τα παπούτσια όλα τα παραπάνω και σε ένα τελευταίο… απονενοημένο διάβημα καλεί από Εισαγγελείς, Δικαστές, Υπουργούς, Αστυνομία, ΜΑΤ μέχρι τον… Στρατό να επέμβει ώστε το μπάσκετ να μην πάει στις κάλπες για να βγάλει την επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας!

Πλέον ο Αυγενάκης είναι και με τη βούλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού που κάνει τον… Κιμ Γουνγκ Ουν να μοιάζει Δημοκράτης! Είναι και με τη βούλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού που για να μην βγει ο μη εκλεκτός του δεν θα διστάσει να πάρει την… κάλπη σπίτι του! Είναι και με τη βούλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού που επικαλείται τον Νόμο για να… κουρελιάσει το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα: Τις εκλογές.

Τα πράγματα είναι απλά: Ο Αυγενάκης κοροϊδεύει. Κοροϊδεύει τους αρμόδιους στα μούτρα τους επικαλούμενος διασπορά covid όταν η ΕΟΚ θα ακολουθήσει εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, τηρώντας τα μέτρα κατά γράμμα. Κοροϊδεύει τον Πρωθυπουργό, λειτουργώντας τον αθλητισμό με προσωπική ατζέντα και συμφέροντα. Κοροϊδεύει το μπάσκετ λέγοντας ότι… θέλει το καλό του με αποκλεισμούς υποψηφίων και σωματείων, μητρώα που δεν ανοίγουν και… εκλεκτούς υποψηφίους. Κοροϊδεύει τον Έλληνα πολίτη καταστρατηγώντας στην πράξη τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Μετά την σημερινή κατάπτυστη επιστολή, αποτέλεσμα της ολοφάνερης σύγχυσης του Αυγενάκη επειδή… χάνει και αυτό το παιχνίδι, η Κυβέρνηση οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αφού τον παύσει από τα καθήκοντα του, να επιτρέψει στο ελληνικό μπάσκετ να εκλέξει νόμιμα και δημοκρατικά την επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Μαζί ωστόσο οφείλουν και οι τρεις υποψήφιοι (Λιόλιος, Παπανικολάου, Φασούλας) να πάνε την Κυριακή στη Λεωφόρο ώστε να στείλουν μήνυμα στον κάθε Αυγενάκη ότι το μπάσκετ θα κάνει εκλογές και όχι… πραξικόπημα. Αυτό είναι δουλειά και στόχος άλλων...

Υπουργέ, έχω μια ιδέα: κατέβασε τα τανκς… Είναι η μόνη λύση!

Γιατί το μπάσκετ την Κυριακή θα πάει να ψηφίσει. Στη Λεωφόρο…

Εσύ τη δουλειά σου και το μπάσκετ τη δική του!

Κρίμα όμως για την Κρήτη… Κρίμα!

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεβάζει τον... στρατό ο Αυγενάκης για να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ

Κατεβάζει τον... στρατό ο Αυγενάκης για να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ

ΕΟΚ: Επιμένει για εκλογές με φυσική παρουσία - Επιστολές σε Πρωθυπουργό και κόμματα

ΕΟΚ: Επιμένει για εκλογές με φυσική παρουσία - Επιστολές σε Πρωθυπουργό και κόμματα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved