Ο Αγγέλου για τον Αγγελόπουλο δουλεύει ή για τους… Αγγελόπουλους;

Ο Αγγέλου για τον Αγγελόπουλο δουλεύει ή για τους… Αγγελόπουλους;

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τις πραγματικές αιτίες που δυναμιτίζει τους ημιτελικούς ο Αγγέλου.

Ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό πρωτοστάτησαν ώστε το ελληνικό μπάσκετ όχι απλά να βγει πιο ενωμένο αλλά και πιο δυνατό μετά τις αμέτρητες προβοκάτσιες του Ολυμπιακού πριν πέσει στην Α2. Αυτό είναι αλήθεια. Μεγάλη αλήθεια.

Όσο μάλιστα και αν υπάρχει δεδομένη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτό που γίνεται στα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος είναι πρωτόγνωρο. Και έχει αιτία. Με ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Αγγέλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ προσπαθεί συνειδητά να δυναμιτίσει το κλίμα στη διάρκεια του αγώνα… Και κανονικά θα έπρεπε να μην είχε τελειώσει στον πάγκο σε κανένα από τα τρία ματς. Είναι τραγικό λάθος των διαιτητών που δεν τον έχουν στείλει στα αποδυτήρια. Τραγικό.

Ο Αγγέλου σε με ή χωρίς αφορμή πρώτα κάνει «θεατρινισμούς» και εν συνεχεία πηγαίνει στον Μάκη Αγγελόπουλο για να τον… πριζώσει! Το είδα στο πρώτο ματς και είπα... σύμπτωση. Αλλά είναι πια στρατηγική. Ντροπιαστική. Παρατηρήστε πόσες φορές μιλάει ο Αγγέλου στον Μάκη Αγγελόπουλο στη διάρκεια του ματς και θα καταλάβετε.

Είτε γιατί θέλει να πείσει τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ ότι η δουλειά του ως προπονητής αδικείται από τους διαιτητές (σας θυμίζω ότι η ΑΕΚ είναι στα ημιτελικά λόγω του λάθους των διαιτητών να μην κατακυρώσουν το καλάθι του Λοβ…) ώστε να μείνει και την επόμενη σεζόν, είτε για να μετατρέψει την αντιπαλότητα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σε… θανάσιμη έχθρα. Με κερδισμένους όλους αυτούς που θέλουν το ελληνικό μπάσκετ διχασμένο βαθιά και την ΕΟΚ στους… Λιολιοφασούλες. Χθες ο στόχος επετεύχθη! Απλά σήμερα, με την απαιτούμενη ψυχραιμία ο Μάκης Αγγελόπουλος φαντάζομαι ότι θα έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα. Κι αν έχει δει το ματσάκι μια φορά ακόμη (χωρίς τις… φωνές του Αγγέλου) θα καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν έχασε από τη διαιτησία (ούτε) χθες.

Άσε που η λογική του «μπαίνω μέσα για να κάνω 60 φάουλ, μου δίνουν τα 45 και φωνάζω «σφαγή μου έδωσαν 45 φάουλ» έχει πεθάνει από την εποχή του Ιωαννίδη! Το μπάσκετ έχει αλλάξει και θα αλλάξει περισσότερο είτε το θέλει ο Αγγέλου είτε όχι, όσες γραφικότητες και αν επιστρατεύσει για το συμβόλαιο του ή για τους φίλους του…

Ο Αγγέλου που τα ίδια έκανε όταν τον πήγαν στον Άρη (το πιο φιλικό σωματείο του ΟΣΦΠ στην Α1)… Για να τελειώνουμε: Ο Αγγέλου για ποιον δουλεύει … Για Τον Αγγελόπουλο ή για τους Αγγελόπουλους;

Και το κυριότερο: Αν ο Μάκης Αγγελόπουλος κουράστηκε (γενικά) και θέλει- όπως έχει πει σε δικούς του ανθρώπους- να αποχωρήσει δεν χρειάζεται να το κάνει σαν τους Αγγελόπουλους. Θα αδικήσει τον εαυτό του, την Ιστορία του και τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά που έχει βάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Κάτι τελευταίο: Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο Σωματείο για να ανέχεται συμπεριφορές τύπου Αγγέλου. Όσο άλλωστε καλός προπονητής κι αν είναι κάποιος δεν αρκεί για να κρατήσει το τιμόνι ενός μεγάλου Συλλόγου, αν δεν έχει και την ανάλογη συμπεριφορά.

ΥΓ. Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, το γεγονός πως ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε μαζί του στην ΑΕΚ, τον... αγαπημένο βοηθό των Αγγελόπουλων, Χρήστο Μαρμαρινό , αρχίζει τις ενδείξεις να τις κάνει αποδείξεις.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved