Όπως και αν το «βαφτίσεις» είναι μπίζνα και παραπρωτάθλημα!

Όπως και αν το «βαφτίσεις» είναι μπίζνα και παραπρωτάθλημα!

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση του μπασκετικού Ολυμπιακού για τη σειρά φιλικών αγώνων που θέλει να κάνει με αφορμή τον Covid-19.

Και πιστέψτε με ειλικρινά από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έβγαζαν μπροστά τον αγώνα κατά της πανδημίας, ήθελα πολύ, πάρα πολύ να πιστέψω τις αγαθές προθέσεις της διοίκησης του. Όταν εν συνεχεία βγήκε στη Διαύγεια το ποσό που θα πάρει για δέκα ΦΙΛΙΚΟΥΣ αγώνες από την ΕΡΤ (δηλαδή από σένα και από μένα) προσγειώθηκα ανώμαλα: 500.000 ευρώ! Μισό εκατομμύριο… Μου ήρθαν απευθείας στο μυαλό τα πρόσφατα… πύρινα άρθρα των «ολυμπιακογράφων» για το… ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΕΡΤ να δώσει χρήματα για το Πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ! Προσέξτε… Όταν η ΕΡΤ δίνει χρήματα στις 13 ομάδες της Α1 για να δείξει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Όταν δίνει μισό εκατομμύριο στον Ολυμπιακό για… φιλικά είναι Τετάρτη! Επειδή εδώ και 44 χρόνια ζω στην χώρα που λέγεται Ελλάδα αντιλαμβάνομαι πως στο πλαίσιο του να «είναι όλοι ευχαριστημένοι» βρέθηκε τρόπος να δόθουν λεφτά και στον Ολυμπιακό. Τελικά τον βρήκε ο Ολυμπιακός! Και θα πάρει ένα 500άρικο από την Κρατική Τηλεόραση… Πάλι καλά να λες που θα δείξει φιλικά και δεν του δώσανε λεφτά για να δείξουν τις… προπονήσεις της ομάδας του Μπαρτζώκα. Τόσο απλά, τόσο ρεαλιστικά… Μην παίρνετε βέβαια όρκο ότι δεν θα γίνει κι έτσι… Γιατί; Διότι αν διάβασα καλά, ο Ολυμπιακός προανήγγειλε 7 αγώνες με αντίπαλες ελληνικές ομάδες και τρεις με ξένες. Βγάζω εντελώς έξω από το κάδρο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ως ομάδα της Α2 στην Ελλάδα είναι σε… αναστολή. Πως δεν μπορεί να κάνει ούτε καν προπονήσεις, πόσο μάλλον δε φιλικούς αγώνες, παρά το γεγονός ότι σε επίδειξη αθέμιτου ανταγωνισμού οι δικοί του παίκτες (της Α2) κάνουν κανονικά προπόνηση ως… Ευρωλιγκάτοι!

Πάμε παρακάτω: Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση, αν μετά τον Κολοσσό που θα πάει στο ΣΕΦ για να μετέχει σε αυτό το «παραπρωτάθλημα», θα βρεθούν συνολικά επτά ομάδες της Α1! Θα συνδράμουν δηλαδή σε μια ακόμη προσπάθεια αποδόμησης του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με τον Ολυμπιακό να είναι ο… μόνος κερδισμένος. Αυτόν δηλαδή που περίμενε στη γωνία, ευχόταν και προσευχόταν, να μην βρεθεί τηλεοπτική στέγη, χορηγός κοκ ώστε το πρωτάθλημα της Basket League να τιναχτεί στον αέρα… Αν οι 13 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα θέλουν να πυροβολήσουν τα πόδια τους, εμπρός τους έχουν πεδίον δόξης λαμπρό! Τόσο όσο οι «φανφάρες» περί covid-19 κλπ. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια… Εδώ βάφτισαν «Μέχρι Τέλους» τα χρέη και την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσα στο γήπεδο. Για να πάρουν το 500άρικο δεν θα βρουν κάτι…

Υγ. Φαντάζομαι ότι πλην του ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της απέναντι σε όλο αυτό… Πώς να ορίσεις πχ. διαιτητές σε αγώνες ομάδας που είναι σε αναστολή; Όπως φυσικά και έχει ενδιαφέρον πως η ΓΓΑ έχει δώσει άδεια σε ομάδα της Α2 να κάνει φιλικά με ομάδες της Α1 κοκ. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι αν μια προσπάθεια για την… καταπολέμηση του Covid-19 όπως έχει βαφτιστεί παίρνει αμπάριζα όλα τα μέτρα, στο τέλος της ημέρας το μήνυμα μάλλον θα είναι το αντίθετο. Κι αυτό θα πρέπει να το δουν σοβαρά ΟΛΟΙ. Στο φινάλε ας πάρει ο Ολυμπιακός τα λεφτά για να δείχνετε τις προπονήσεις του… Που, αν μαθαίνω σωστά, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved