Τι έχει μετά; Τι έχει πιο κάτω;

Τι έχει μετά; Τι έχει πιο κάτω;

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον Παναθηναϊκό που «μικραίνει» ακόμη και στα social media!

Ό,τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, το έχει προβλέψει ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports τον περασμένο Ιούλιο… Κι όχι διαθέτοντας μαντικές ικανότητες. Απλά περιγράφοντας τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας από την κορυφή μέχρι τα… νύχια. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό μικραίνει… Και αγωνιστικά και έξω από το γήπεδο. Δεν έχει πλάνο, φιλοσοφία και κυρίως δεν έχει όραμα. Κανένα. Κανένας Ρόκα δεν φταίει και κανένας Πογιάτος.

Και το καλύτερο που έχει να γίνει για το τριφύλλι είναι όσοι ξεκίνησαν τη χρονιά να την τελειώσουν. Για χίλιους κι έναν λόγους. Στο φινάλε δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετος όποιος τους επέλεξε. Και αν είναι όντως άσχετος δεν θα το μάθουμε αν κάποιους από τους δυο ή και οι δυο φύγουν. Να μείνουν μέχρι το τέλος για να μην έχει ΚΑΝΕΝΑΣ δικαιολογίες. Το πώς θα πάει άλλωστε ποδοσφαιρικά η χρονιά μικρή σημασία έχει από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο πρωτάθλημα σαν τον… Ατρόμητο. Κι αυτό το λέω με απόλυτο σεβασμό στον Ατρόμητο, ο οποίος όμως εδώ και δεκαετίες δεν πάει για το πρωτάθλημα… Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Για τον Παναθηναϊκό.

Το πλέον κωμικοτραγικό για το τριφύλλι είναι ότι σχεδόν κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι που σε κάνει και αναρωτιέσαι «τι έχει άραγε μετά; Τι έχει πιο κάτω;». Χθες πχ. ζήσαμε να ανεβαίνει στο Instagram του Αγιούμπ story στο ημίχρονο του ματς με τη Λάρισα… (!) Το ότι η ΠΑΕ προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας ότι το λογαριασμό του παίκτη τον χειρίζεται μια εταιρία, φανερώνει τη δύσκολη θέση που ήρθε. Και είναι λογικό. Βλέπεις στην εποχή των SM το να μην έχεις μπει στη διαδικασία καν να δώσεις μια κατεύθυνση στους ποδοσφαιριστές σου για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν, στη διάρκεια έστω ενός ματς, αποδεικνύει ότι το πράγμα κι εκεί πάει στον… αυτόματο.

Δείχνει όμως και κάτι άλλο. Ότι ένας περαστικός τύπου Αγιούμπ, είτε ο ίδιος, είτε η… εταιρία που διαχειρίζεται τα social media του, μπορούν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει παίζοντας στον Παναθηναϊκό. Ή τουλάχιστον έχουν αυτή την αίσθηση… Στο παρελθόν πολλές ομάδες έχουν περάσει αγωνιστική κρίση. Τίτλους μπορείς να χάσεις, να χάνεις… Τη σοβαρότητα και το κύρος σου όμως ΠΟΤΕ. Πόσο μάλλον δε, στην εποχή που όλα πια απέχουν ένα… κλικ, ένα σκρολάρισμα στο κινητό, ένα post, ένα story…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved