Γενναία απόφαση έστω και λόγω… covid 19!

Γενναία απόφαση έστω και λόγω… covid 19!

Επιτέλους! Επιτέλους! Επιτέλους! Η απόφαση της ΕΟΚ οι ομάδες της Α2, την προσεχή σεζόν να έχουν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές, ναι μεν πάρθηκε λόγω covid 19 αλλά είναι η πλέον γενναία απόφαση! Από κάθε άποψη.

Και γιατί θα δώσει χώρο και χρόνο στους Έλληνες παίκτες και δη τους πιτσιρικάδες αλλά και διότι θα αποτελέσει μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας. Ως μπασκετικούς μας ενδιαφέρει το πρώτο. Ως μέλος της κοινωνίας το δεύτερο.

Η Ομοσπονδία, που μπήκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (και) γι’αυτή την απόφαση της, έκανε πράξη το περίφημο ουδέν κακόν αμιγές καλού. Και με ένα σμπάρο πέτυχε όχι δυο αλλά κάμποσα τρυγόνια. Αυτά που οι Πειραιώτες για μία ακόμη φορά στα χρονικά θέλουν να τα μετατρέψουν σε… καρακάξες.
Αντί να χαιρετίσουν ως όφειλαν τη συγκεκριμένη απόφαση, που εκτός των άλλων αποτέλεσε και επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της Α2 αλλά και γενικότερα του κόσμου του μπάσκετ, οι ερυθρόλευκοι αφήνουν να εννοηθεί ότι θα κινηθούν νομικά.

Ποιοι; Εκείνοι που ουσιαστικά δεν έπραξαν το παραμικρό ώστε να πείσουν τον Ποκουσέφσκι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Ελλάδας κι όχι της Σερβίας… Ένας ακόμη «κρίκος» της αλυσίδας των… επιτευγμάτων του Ολυμπιακού κόντρα στο ελληνικό μπάσκετ!

Δυστυχώς στο λιμάνι για μια ακόμη φορά, θολωμένοι από την κόντρα τους με την ΕΟΚ, με απώτερο σκοπό να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, επιχειρούν με κούφιες απειλές να ανατρέψουν μια από τις γενναιότερες αποφάσεις προς όφελος των ελληνόπουλων. Αυτών που ψάχνουν εδώ και χρόνια χώρο και χρόνο στο μπάσκετ… Κι αντί να πουν «μπράβο» που η δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία θα είναι, τουλάχιστον για φέτος, το πλέον φιλόξενο περιβάλλον για τον Έλληνα παίκτη, απειλούν ότι θα κινηθούν νομικά! Ας κινηθούν. Στο μυαλό του μέσου φιλάθλου και δη του μπασκετικού η Ομοσπονδία και προσωπικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, παίρνει ξανά όχι απλά τη σωστή απόφαση αλλά μία γενναία απόφαση για τον Έλληνα παίκτη. Τα άλλα είναι για τους… μέχρι τέλους μάγκες της φακής.

Yγ. Θα ήταν χρήσιμο να τοποθετηθούν επί του θέματος οι… λαλίστατοι υποψήφιοι για να δούμε ποιες είναι οι θέσεις τους, για τους ΈΛΛΗΝΕΣ παίκτες. Ενδεχομένως και των άλλων φορέων, που εσχάτως νοιάζονται πολύ για το μπασκετάκι... Τι; Όχι;

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved