Ο Ολυμπιακός (τον Απρίλιο) δεν θέλει να ανέβει στην Α1

Ο Ολυμπιακός (τον Απρίλιο) δεν θέλει να ανέβει στην Α1

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη ψάχνει και ψάχνεται για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος ελέω και FIFA, το ελληνικό μπάσκετ πήρε από νωρίς τις αποφάσεις.

Και τις πήρε με βασικό γνώμονα τον σεβασμό του στη δημόσια υγεία και κατά συνέπεια στον κόσμο. Οι 14 ομάδες του ΕΣΑΚΕ- για μια ακόμη φορά φέτος- ψήφισαν ομόφωνα κατά της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να παίξει τόσο με την υγεία των φιλάθλων, όσο και με των αθλητών που είναι αδύνατον να επιστρέψουν στα παρκέ έπειτα από ενάμιση μήνα (στην καλύτερη) απόλυτης απραξίας, χωρίς να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα. Απλά τα πράγματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ομοφωνίας και ξεκάθαρων αποφάσεων, για μια ακόμη φορά ξεχωρίζει ο… Ολυμπιακός! Τώρα θα μου πείτε, μα ο Ολυμπιακός είναι από πέρυσι στην Α2 οπότε τι ασχολείσαι; Εν μέρει έχετε δίκιο… Με τη διαφορά ότι όλο τον Μάρτιο οι κύκλοι, τα τετράγωνα και τα… εξαπτέρυγα των Πειραιωτών, μας είχαν πρήξει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην Α1 καθώς αυτό αποτελεί επιθυμία του κόουτς Μπαρτζώκα. Για την ακρίβεια έγραφαν ότι αποτελεί απαίτηση του Μπαρτζώκα ώστε η ομάδα του να έχει αγωνιστική ισορροπία και να μην αγωνίζεται μια φορά την εβδομάδα. Αυτά έγραφαν κι έλεγαν τον Μάρτιο οι «κόκκινοι» ρεπόρτερ. Τον Απρίλιο άλλαξαν στάση. Κι επειδή, προφανώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Α2 βλέπουν ότι θα… μείνουν σπίτι και του χρόνου, το έργο γύρισε. Και για τον Απρίλη, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να επιστρέψει στην Α1. Τώρα αν τον Μάιο υπάρξει κάποια… ευκαιρία το ξαναβλέπουμε. Άλλωστε η σταθερότητα των θέσεων και των απόψεων δεν υπήρξε ποτέ χαρακτηριστικό της διοίκησης του Ολυμπιακού. Και μην πει κάποιος για το #mexritelous διότι οι διαρροές περί… επιστροφής πριν από μερικές μέρες, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Για να μην το κουράζουμε: Αν και εφόσον καταλήξουν τι θέλουν οι Αγγελόπουλοι, στην περίπτωση που τον Μάιο, τον Ιούνιο κοκ θελήσουν να επιστρέψουν στον κόσμο των μεγάλων, ας υπολογίσουν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν ΑΦΜ κλπ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος.

Όσο και αν οι αγαπητικοί τους ψάχνουν τρόπο να τους «φυτέψουν» στο πρωτάθλημα δεν θα τα καταφέρουν… Είπαμε. Το μπάσκετ ποδόσφαιρο δεν θα γίνει ποτέ. Και το όπλο της νομιμότητας δεν έφυγε ποτέ πάνω από το τραπέζι. Είναι και θα είναι πάντα εκεί. Για παν ενδεχόμενο…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved