Ο Θεός γελάει…

Ο Θεός γελάει…

Οι αθλητικοί συντάκτες είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να αρχίσει ξανά η δράση.

Γιατί, πολύ απλά, χωρίς αθλητισμό δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Πιο απλά δεν γίνεται να το γράψω. Διάβασα χθες για την «επιθυμία» της UEFA να τελειώσουν σώνει και καλά τα πρωταθλήματα της. Τα ίδια πάνω-κάτω που λένε και στην Ευρωλίγκα. Στην Ελλάδα – ευτυχώς- τόσο ο ΕΣΑΚΕ, όσο και η ΕΟΚ έδρασαν γρήγορα και χωρίς δεύτερες σκέψεις για το… προϊόν.

Επέλεξαν την υγεία και όχι τις… ρήτρες. Ξέραμε εδώ και χρόνια ότι ο αθλητισμός και οι μπίζνες είναι σφιχταγκαλιασμένοι. Θεωρητικά τουλάχιστον. Γιατί ειδικά στο ελληνικό μπάσκετ, όσοι βάζουν λεφτά και ειδικά σε υψηλό επίπεδο, ξέρουν ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βγάλουν έστω μισό ευρώ παραπάνω απ’όσα βάζουν! Απλά πληρώνουν την τρέλα τους. Και την πληρώνουν ακριβά. Αυτοί που πραγματικά ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, να εξηγούμαστε.

Πάμε τώρα παρακάτω. Η UEFA, η FIFA και τα λοιπά αφεντικά του ποδοσφαίρου, θέλουν λοιπόν να τελειώσει η σεζόν έστω και υπό 40 βαθμούς Κελσίου. Μέσα στον Αύγουστο. Ωραία. Ας εξηγήσουν όμως στον κόσμο, πώς και πότε θα ξεκινήσει η… επόμενη σεζόν, αν αυτή τελειώσει χωρίς «θύματα»; Και κυρίως πώς θα συνεχιστεί χωρίς οι ποδοσφαιριστές να πέφτουν σαν τα… κοτόπουλα! Φυσικά και πώς θα ξαναρχίσει η μπάλα χωρίς αυτόν τον κίνδυνο…

Εκτός και αν όλοι αυτοί που αποφασίζουν θεωρούν ότι ξαφνικά, όταν και όποτε, το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα πατηθεί ένα κουμπί και οι ποδοσφαιριστές που όλο αυτό τον καιρό είναι σε απραξία, θα μεταμορφωθούν σε χρόνο dt ξανά σε… ποδοσφαιριστές.

Πέρα από το γεγονός ότι – όπως αποδεικνύεται περίτρανα- ο Θεός γελάει όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, η αντιμετώπιση αυτή θεωρώ ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Γιατί όταν στον φίλαθλο του δείχνεις τόσο ξεκάθαρα ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο business, δεν αποκλείεται μόλις το συνειδητοποιήσει, να το αντιμετωπίσει έτσι… Με ότι αυτό συνεπάγεται… Και αυτό δεν θα είναι για καλό του ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved