Γίνε σαν τον Διονύση, όχι σαν την Κατερίνα!

Γίνε σαν τον Διονύση, όχι σαν την Κατερίνα!

Από την στιγμή που δεν έχει αθλητικά, τις ώρες που θα περάσεις μπροστά στην τηλεόραση, θα δεις κάτι άλλο.

Ειδικά άμα κουραστείς να βομβαρδίζεσαι από… κορονοϊό (βλ. Ειδήσεις). Τελευταία βλέπω Μasterchef. Μέχρι να … διακοπεί κι αυτό! Δεν ξέρω πολλά από μαγειρική, οπότε δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλός μάγειρας και ποιος όχι. Άσε που δεν… δοκιμάζω κιόλας τι φτιάχνουν! Και στο φινάλε ας αφήσουμε και κάτι στους ειδικούς, τον Κοντιζά, τον Κουτσόπουλο (μορφάρα) και τον Ιωαννίδη. Όπως γενικά, πρέπει να αφήνουμε πλέον τους ειδικούς να κρίνουν και να αποφασίζουν. Γιατί, δυστυχώς, με τα social media, γεμίσαμε από μάγειρες μέχρι… λοιμωξιολόγους!

Όλοι τα ξέρουν όλα! Γράφουν την παπάτζα τους και περιμένουν από το… κοινό τους, το χειροκρότημα. Κόσμος που έλεγε ότι έλεγε στο καφενείο και έτρωγε την… πατσαβούρα στη μούρη, τώρα, από την στιγμή που το κάνει από το σπίτι του και σε μεγαλύτερο κοινό, δίνει ρεσιτάλ παπάτζας. Πολλά τα παραδείγματα… Βλέποντας λοιπόν Masterchef, αντιλαμβάνεσαι τους χαρακτήρες που είναι γύρω μας. Μικρογραφία της κοινωνίας είναι όλα. Με κάποια δόση υπερβολής αλλά μικρογραφία… Κάθε φορά λοιπόν που βλέπω μια τύπισσα που τη λένε Κατερίνα, θέλω να πάρω την τηλεόραση και να την πετάξω από το μπαλκόνι!!! Ξερολίαση, κομπλεξισμός και… χολή για όλους! Κι όταν της έδωσαν εξουσία, κάνοντας την για μια δοκιμασία «αρχηγό» έδειξε όλο το… μεγαλείο της. Κλασικό παράδειγμα…

Μην γίνεις σαν την Κατερίνα. Γίνε σαν τον Διονύση. Έναν άνθρωπο που έχασε το παιδί του, που βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει τη ζωή του και που δείχνει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία. Έναν άνθρωπο που σκορπάει χαρά! Που είναι άνθρωπος! Άνθρωπος… Το πλέον περίεργο είναι ότι στο πέρασμα των χρόνων, αυτοί που… πουλάνε στην τηλεόραση είναι οι «κακοί». Οι αγενείς, οι κακότροποι, οι «κράχτες».

Για τους οποίους μάλιστα έχουμε πάντα δικαιολογία ή βαφτίζουμε την κακία τους «αυθεντικότητα». Αυθεντικός μπορεί να είσαι και όταν φέρεσαι σωστά, όταν φέρεσαι καλά, όταν είσαι καλός άνθρωπος. Κι αυτό, θαρρώ, πως συνήθως σου στοιχίζει περισσότερο από το να είσαι… χαμούρης και παρτάκιας. Αυτά.

Υγ. Κατερίνες, να ξέρεις, μπορείς να συναντήσεις παντού. Στη δουλειά, στη ζωή, στις σχέσεις... Ειδικά άμα τους δώσεις "εξουσία", αποκαλύπτονται αμέσως! Σε χρόνο dt... Κι είναι το μόνο θετικό στην όλη φάση.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved