Στην Ευρώπη θέλουν κιάλια και στην Ελλάδα χάρτη!

Στην Ευρώπη θέλουν κιάλια και στην Ελλάδα χάρτη!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον καθρέπτη που λέγεται γήπεδο.

Ο Άντι Ράουτινς είναι στο δρόμο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Στη λογική του εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Ρίον Μπράουν για τον Καναδό σουτέρ που γνωστό αθλητικό σάιτ φρόντισε ήδη να τον… συνοδεύσει… με ψεγάδια συνεχίζοντας τον αγώνα του! Κι όλα αυτά την ώρα που το νέο κύμα… ξεφορτώματος του Ολυμπιακού ήταν απλά «επεισόδιο Τσέρι-Μπάλντουιν στην προπόνηση» και «Φεύγει και ο Ριντ, στην αγορά και για κοντό και για ψηλό»… Ούτε σε παραμορφωτικό καθρέφτη τέτοια διαφορά!

Όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο κόσμος γενικά, τρώει για πρωϊνό κουτόχορτο με Corn Flakes ή Μερέντα, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος… Δυστυχώς ή ευτυχώς από την στιγμή που όλα απέχουν ένα… κλικ, το παραμύθι τελειώνει εύκολα και γρήγορα. Οπότε, τζάμπα κόπος.

Άσε που στο τέλος της ημέρας όλα φαίνονται στο παρκέ. Εκεί που: Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας στη μάχη των «8» και ο Ολυμπιακός είναι με το ενάμισι πόδι εκτός πλέι οφ και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Basketleague και ο Ολυμπιακός έχασε από την ουραγό της Α2 ομάδα του Παγκρατίου… Κι αυτά δεν αμφισβητούνται από κανέναν δημοσιογράφο, ειδικό, μυαλοπώλη κλπ. Είναι γεγονότα.

Όπως γεγονός είναι πως το τριφύλλι παρά την τεράστια επένδυση του περασμένου καλοκαιριού συνεχίζει να ενισχύεται – με ό,τι αυτό συνεπάγεται- εν αντιθέσει με τους Πειραιώτες που βλέποντας την πρώτη χρονιά της… επανάστασης να τελειώνει (αγωνιστικά) από τον Γενάρη και αφού αντικατέστησαν τον Ντέιβιντ Μπλατ με τον Κεμζούρα, ξεφορτώνονται παίκτες και βαφτίζουν… πλάνο ελληνοποίησης την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που είχαν δώσει πριν λίγους μήνες δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας!

Για να τελειώνουμε. Όσα και αν γράφουν, όπως και αν τα γράφουν κάποιοι, η αλήθεια είναι μια και είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν άνθρωπο που δεν σταματά, δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε η ομάδα να είναι ισχυρή και ανταγωνιστική. Και συνεχίζει να το κάνει.

Ο Ολυμπιακός, στον αντίποδα, δυστυχώς για την Ιστορία και τον κόσμο του, έχει στο τιμόνι του ανθρώπους που… βάφτισαν τη δική τους αδυναμία «επανάσταση», έριξαν έναν τόσο ιστορικό σύλλογο στην Α2 και θεωρούν ότι συνεχίζοντας τα… βαφτίσια, θα αποφύγουν το κράξιμο. Δεν θα το αποφύγουν. Γιατί όταν από Γενάρη μήνα δεν κυνηγάς παρά μόνο την ουρά σου, το παραμύθι τελειώνει… Είπαμε. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εκεί που στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θέλει κιάλια για να δει τον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα… χάρτη για να βρει που θα παίζει κάθε εβδομάδα.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved