Οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν!

Οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν!

Ο Νίκος Συρίγος για τον Παναθηναϊκό που κάνει... θαύματα.

Δύο πράγματα αποδείχτηκαν μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ. Οι «τυφλοί» στα βήματα του Σπανούλη το 2016, είδαν! Και οι «μουγκοί» στο… τσεκούρωμα του Βέσελι το 2018 στον Παππά, μίλησαν!

Αυτοί που πριν από τρία χρόνια, έπειτα από 40 ριπλέι δεν… έβλεπαν ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε παρέλαση πριν πετύχει το τρίποντο στο ΟΑΚΑ, χθες το βράδυ πριν καν παιχτεί η τελευταία φάση σε αργή κίνηση, έσκιζαν τα ρούχα τους για φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό! Κι ας έπρεπε να δεις τη φάση 5-10 φορές για να καταλάβεις αν υπήρξε επαφή, σε αντίθεση με τα βήματα του Σπανούλη που τα καταλάβαινες με γυμνό μάτι… Αλλά είπαμε, η εμπάθεια είναι κακός σύμβουλος! Σε εκθέτει…

Πάμε τώρα και στους… μουγκούς. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Τζόρντι είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν αντέχει την αδικία. Γι΄αυτό και το 2018 τότε που ο Βέσελι έπρεπε να βγει με… κόκκινη κάρτα για το κατέβασμα του χεριού στον Παππά στο ματς Φενέρ-ΠΑΟ, η Ευρωλίγκα πόσταρε “WHAT A BLOCK!”.

Μετά κατάλαβαν το… λάθος τους και κατέβασαν το ποστάρισμα. Περίπου 700 και κάτι μέρες μετά συνεχίζουν να γράφουν την ανακοίνωση για το λάθος των διαιτητών τότε… Ψάχνουν απλά τις κατάλληλες λέξεις. Για να μην θιχτεί ο χορηγός… Για χθες δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα. Οπότε έβγαλαν την ανακοίνωση άμεσα… Σε λιγότερο από 24 ώρες.

Είπαμε ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει θαύματα. Κάνει ήδη. Οι τυφλοί βρίσκουν το φως τους και οι μουγκοί τα λόγια τους.

Υγ. Όταν ο κόσμος αρχίζει και σε… γλεντάει με χιουμοριστικά ποσταρίσματα, τότε το έργο έχει τελειώσει.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved