Αυτό που κατάφεραν οι Αγγελόπουλοι…

Αυτό που κατάφεραν οι Αγγελόπουλοι…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το πραγματικό επίτευγμα της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Είναι κάποιες αποφάσεις που σε «κυνηγούν». Που δεν γράφουν, ακριβώς, σίγουρα όμως παραχαράσσουν την Ιστορία. Που αδικούν και παίρνουν στο λαιμό τους, ακόμη και αυτούς που δεν έχουν λάβει μέρος στην απόφαση. Που ενδεχομένως να ήταν αντίθετοι. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πήραν μια τέτοια απόφαση στις 13 του περασμένου Φλεβάρη. Έδωσαν εντολή ο Ολυμπιακός να φύγει τρέχοντας στο ημίχρονο, όντας πίσω στο σκορ με 40-25… Μια απόφαση που αφού προκάλεσε τον χλευασμό όχι μόνο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων φιλάθλων, στη συνέχεια ουσιαστικά οδήγησε τον Ολυμπιακό στην Α2 να παίζει με τον Διαγόρα, το Ναύπλιο και το Μεσολόγγι. Κι αυτό δεν είναι το χειρότερο όλων. Έχει και πιο κάτω.

Κι αποδεικνύεται από όσα γράφονται στα social media εδώ και μερικές ημέρες από οπαδούς όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά όλων των ομάδων, ενώ εμμέσως πλην σαφώς γράφτηκε και στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου… Τι είναι αυτό; Στο ημίχρονο του αγώνα της Παρασκευής, κόσμος και κοσμάκης, θα αναρωτιέται αν ο Ολυμπιακός θα… βγει στο δεύτερο μέρος ή αν θα επαναλάβει το «εγχείρημα» του περασμένου Φεβρουαρίου… Θα αναρωτιέται αν οι Αγγελόπουλοι θα… ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Θα αναρωτιέται αν ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για ένα… ολόκληρο μας,  για πρώτη φορά έπειτα περίπου ένα χρόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό! Θα αναρωτιέται γενικά…

Κι αυτό όντως είναι επίτευγμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, πλάι σε αυτό του «δεν υπάρχει σάλιο», της πτώσης στην Α2, της… αποχής από τα ματς με τον Παναθηναϊκό, του ντου στο σπίτι του Αναστόπουλου και του σφιχταγκαλιάσματος με τα χουλιγκάνια! Το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, δεν αναμετρώνται δυο ομάδες. Αναμετρώνται δύο κόσμοι. Το φως με το σκοτάδι. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Γιατί η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για Αγγελόπουλους και… φως, έχεις 31,4 εκατομμύρια λόγους για να τους ρίξεις στο μαύρο σκοτάδι.

 Υγ. Ο ορισμός του Λαμόνικα μοιάζει με πρόκληση, αν όχι με… προβοκάτσια.

Υγ2. Ο Παναθηναϊκός είτε ως οργανισμός, είτε ως πρόσωπα, παραδίδει μαθήματα ηρεμίας, την ώρα που ο αντίπαλος, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με κουβάδες λάδι…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved