O Ολυμπιακός παίρνει μαζί του πολύ κόσμο στον κατήφορο…

O Ολυμπιακός παίρνει μαζί του πολύ κόσμο στον κατήφορο…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να πληγώσει το ελληνικό μπάσκετ, που όμως έχει και κάτι θετικό…

Αν το ημερολόγιο δεν δείχνει λάθος, σήμερα έχουμε 2 Δεκεμβρίου του 2019. Στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1, έχουν γίνει 9 αγωνιστικές και πάμε για τη 10η. Σε ένα σούπερ πρωτάθλημα. Με ένταση, σασπένς και μάχες σώμα με σώμα. Ματσάρες γίνονται. Στο Κύπελλο, ο Προμηθέας απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και η ΕΟΚ, μέχρι που σκέφτεται να επαναφέρει το θεσμό του FINAL 4 με Προμηθέα, ΑΕΚ, Περιστέρι και Διαγόρα Δρυοπιδέων, να διεκδικούν το τρόπαιο. Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη επίθεση και ισοβαθμεί στην 4η θέση με την ΤΣΣΚΑ, τη Μακάμπι και την Αρμάνι. Στην Εθνική Ελλάδος προπονητής στο Προολυμπιακό και αν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι το πιο βαρύ όνομα σε ολόκληρη την Ιστορία της Εθνικής, ο Ρικ Πιτίνο!

Αν έρθεις από μία άλλη χώρα και ακούσεις όλα αυτά θα είσαι ενθουσιασμένος για το ελληνικό μπάσκετ. Ή έστω το μπάσκετ στην Ελλάδα… Γιατί οι μέρες που διανύουμε είναι καλές και μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες! Αρκεί να μην συνεχίσει την προσπάθεια του για να ρίξει ολόκληρο το άθλημα στο γκρεμό η ΚΑΕ Ολυμπιακός και τα αφεντικά της.

Αυτοί που παραμονές της επιστροφής τους στο ΟΑΚΑ έπειτα από το φευγιό της 13ης Φεβρουαρίου, θυμήθηκαν να βάλουν τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη να στείλουν μια επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία-ουσιαστικά- ζητούν από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον Αμερικανό προπονητή, γιατί όταν συζήτησαν μαζί του, τους… άφησε « την εντύπωση ότι δεν θα αναλάμβανε άλλη ομάδα».  Αφήνω απ΄ έξω το πόσο κρίμα είναι ειδικά για τον Πρίντεζη να βάζει την υπογραφή του σε μία τέτοια «μπούρδα» την οποία, μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να μαζέψει μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μια εβδομάδα μόλις πριν το ματς στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί για μια ακόμη φορά να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, αποδεικνύει πολλά… Και κυρίως το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι δεν θα ησυχάσουν αν δεν πάρουν μαζί τους στον γκρεμό το ελληνικό μπάσκετ! Κι όσο αυτό, όχι μόνο αντέχει αλλά… ξανά προς τη δόξα τραβά, τόσο η φαιδρότητα θα περισσεύει στον Ολυμπιακό… Το ότι έφτασαν στο σημείο να τα βάλουν με τον Ρικ Πιτίνο, είναι μια ακόμη απόδειξη περί τούτου.

Το μόνο… καλό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι με όσα κάνει ο Ολυμπιακός, ξεσκεπάζει άθελα του, τύπους που τόσο καιρό με το μανδύα των αντικειμενικών προσπαθούσαν να κάνουν ζημιά στον Παναθηναϊκό. Και τους ξεσκεπάζει διότι όταν (υπο)στηρίζεις την αθλιότητα, θες-δεν θες, θα εκτεθείς. Είναι αυτό που λένε, ουδέν κακόν αμιγές καλού… Κι αν το μπάσκετ για μια ακόμη φορά αμυνθεί απέναντι και σε αυτή την αήθη επίθεση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους αγαπητικούς τους, στο τέλος της ημέρας, θα είναι απόλυτα κερδισμένο.

Και γιατί ακόμη και οι τελευταίοι πιστοί του… μέχρι τέλους (αλήθεια πόσοι είναι πια;) θα αντιληφθούν το πόσο συνεχίζουν να μικραίνουν τον Ολυμπιακό τα αφεντικά του αλλά και διότι στη μετά… επιστολής εποχή, όλοι πια ξέρουν ότι κάποιοι αντικειμενικοί «ψόφησαν».  

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved