Κι εμείς απορούμε, Παναγιώτη…

Κι εμείς απορούμε, Παναγιώτη…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους «μύθους» που λάμπουν δια της απουσίας τους.

Στο τέλος του περασμένου Ιουνίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σημαίνοντας συναγερμό, ανακοίνωσε την προσπάθεια όχι απλά σωτηρίας αλλά αναγέννηση του Παναθηναϊκού, με το PAO ALIVE. Στα μέσα Ιουλίου παρουσίασε την πλατφόρμα μέσω της οποίας, μπορείς κυριολεκτικά με ένα «κλικ» να βάλεις το δικό σου λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Σχεδόν τρεις μήνες μετά από την συνέντευξη και δυόμιση από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, η επιβίωση του Παναθηναϊκού έχει… συγκινήσει 14636 φιλάθλους και έχουν συγκεντρωθεί 710.818 ευρώ.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι άνθρωποι που έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμές είναι απλοί φίλαθλοι που δεν θέλουν να δουν το τριφύλλι να μαραζώνει. Απλός κόσμος, ο Δημήτρης Βρανόπουλος που έχει φτάσει τις 45.000 ευρώ και… συνεχίζει και ο Παναγιώτης Πελεκούδας, που πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι είναι το PAO ALIVE, ανακοίνωσε ότι θα δώσει τον έναν από τους δέκα μισθούς του από το συμβόλαιο που έχει με το τριφύλλι για αυτόν τον ιερό, όπως είχε τονίσει ο ίδιος, σκοπό!

Ένας βολεϊμπολίστας, εν έτει 2019  που, όπως ίσως όλοι γνωρίζετε, δεν παίρνουν και τίποτα εκατομμύρια από το άθλημα! Ένας αθλητής που δεν έχει βγάλει έναν… σκασμό λεφτά και δεν θα του λείψει το ποσό που θα διαθέσει για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, συνειδητοποίησε απόλυτα την ιερότητα του σκοπού, τη σοβαρότητα της κατάστασης και ζυγίζοντας την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό με την τσέπη του, είδε τη ζυγαριά να πατάει στο έδαφος από την πλευρά της αγάπης. Κι ας τον πονέσει αυτή η θυσία… O Παναγιώτης προφανώς και ξέρει ότι ο στόχος που έχει μπει είναι ακόμη πολύ μακριά. Κι έχει αγωνία. Μεγάλη. Για τον Παναθηναϊκό. Πίστευε δε ότι όπως νιώθει εκείνος για τον Παναθηναϊκό, το ίδιο ή ακόμη περισσότερο θα νιώθουν και άλλοι… Μεγαλύτεροι αθλητές, προπονητές, παράγοντες στο μυαλό των Παναθηναϊκών (και το δικό του) από τον Παναγιώτη Πελεκούδα.

Όλοι εκείνοι που προς το παρόν λάμπουν… διά της απουσίας τους! Κι ας έχουν βγάλει εκατομμύρια από το τριφύλλι… Απορεί ο Παναγιώτης «που είναι όλοι αυτοί οι μύθοι;». Και το εξέφρασε παιδικά, αθώα… Το ίδιο απορούμε και εμείς Παναγιώτη… Και φοβόμαστε μην τυχόν και γίνει ο μύθος, παραμύθι…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved