Τον πραγματικό Παπαγιάννη δεν τον έχουμε δει ακόμη!

Τον πραγματικό Παπαγιάννη δεν τον έχουμε δει ακόμη!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τις μεγάλες δυνατότητες του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο MVP της Εθνικής στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κίνα. Κι ο ψηλός του Παναθηναϊκού, δεν είχε απέναντι του κάνα «νομιστεράκι» αλλά τον Μαυροβούνιο ΝΒΑερ, Νίκολα Βούτσεβιτς, έναν δηλαδή από τους κορυφαίους ψηλούς στη διοργάνωση. Έναν παίκτη, απέναντι στον οποίο, το «βουνό» του Παναθηναϊκού, όχι απλά επικράτησε αλλά κυριάρχησε. Εξ ου και ο τίτλος του «Πολυτιμότερου» της αναμέτρησης αλλά και κάποιες φάσεις που έγιναν ήδη highlight του φετινού Μουντομπάσκετ. Παρά την τεράστια διαφορά στον Παπαγιάννη του κόουτς Πασκουάλ με τον Παπαγιάννη του κόουτς Πιτίνο, θεωρώ ότι τον πραγματικό Παπαγιάννη δεν τον έχουμε δει ακόμη.

Άποψη μου είναι ότι θα τον δούμε φέτος και κυρίως στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν ο ψηλός θα έχει εμφυσήσει τη φιλοσοφία και θα έχει «αποστηθίσει» τα SOS του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν πιστεύει απλά στον Παπαγιάννη αλλά τον θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα project του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όχι τόσο για την σωματοδομή του, που είναι εξαιρετική, όσο για την ταχύτητα με την οποία φτάνει από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη.

Ο 22άχρονος σέντερ διασχίζει το παρκέ πιο γρήγορα και από «κοντό» και αυτό το στοιχείο, είναι για τον κόουτς του Παναθηναϊκού όχι απλά δυσεύρετο αλλά… υπερσπάνιο (sic). Με δεδομένο ότι ο κόουτς Πεδουλάκης έχει κάνει, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, «δέντρα» να παίξουν μπάσκετ επιπέδου, αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να πετύχει με τον «Παπ». Και κυρίως τι μπορεί να πετύχει ο Παναθηναϊκός με σέντερ τον Μεγαρίτη. Ναι, αυτόν που υπήρξε πολύς- πολύς καιρός κατά τον οποίο ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας και πολύς-πολύς κόσμος που τον είχε βγάλει… παλτό πριν καν κλείσει τα 21 χρόνια του! Κόντρα σε όλους αυτούς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έφερε ξανά πίσω στην Ελλάδα και με ένα πενταετές συμβόλαιο που τελειώνει (;) το 2023, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Παπαγιάννης δεν αποτελεί απλά επένδυση αλλά προσωπικό του στοίχημα. Ένα ακόμη που όπως φαίνεται θα κερδηθεί και μάλιστα πανηγυρικά.

Με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση πέρα από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και το τριφύλλι, στους μεγάλους κερδισμένους θα είναι και το ελληνικό μπάσκετ.

Υγ. Ξέρω ότι κάποιοι ίσως «πονάνε» με όσα διαβάζουν… Η μόνη υπόσχεση που έχω να τους δώσω είναι ότι θα συνεχίσουν να «πονάνε». Και αν θέλουν, επίσης, θα τους στείλω μία αναλυτική λίστα με τις δουλειές μου για να έχουν κάτι να ασχολούνται… Μαζί κι ένα χάρτη της Ελλάδος.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved