Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλουν οι Αγγελόπουλοι;

Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλουν οι Αγγελόπουλοι;

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το καθεστώς τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όντως οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες στο μπάσκετ. Κι επειδή κάποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν όχι απλά μαλάκες αλλά ΠΟΛΥ μαλάκες, η είδηση ότι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι όχι απλά σε αστυνομική επιτήρηση αλλά κάτι παραπάνω, γράφτηκε στα περισσότερα site απλά για να… γραφτεί. Λες και είναι κάτι το φυσιολογικό… Κακό μεν, φυσιολογικό δε. Περίπου σαν το σεισμό. Και πάνω-κάτω την είδηση την έχουν παρουσιάσει έτσι, όλοι αυτοί που εδώ και χρόνια κόπτονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ (βγάζοντας παράλληλα και το… παντεσπάνι τους ως ρεπόρτερ/σχολιογράφοι κλπ).

Αυτοί που από την περασμένη Παρασκευή, μέχρι… τώρα, προσπαθούν να κάνουν πρώτο θέμα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην ΚΕΔ και όχι ότι για εννέα ολόκληρες αγωνιστικές η ΚΕΔ κάνοντας τα χατίρια του Ολυμπιακού, δεν έβαζε στην κλήρωση για τα ματς των Πειραιωτών, τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου. Είναι οι ίδιοι που έβγαιναν στο παρά πέντε και έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ματς με τον Προμηθέα και στο και πέντε έκαναν (μαζί με τους Αγγελόπουλους) κωλοτούμπα, μετατρέποντας την επιχείρηση «ρωμαϊκή αρένα» του… ενός ευρώ, που στήνει ο Ολυμπιακός για την Τετάρτη σε… συλλαλητήριο! Πάντα «ειρηνικό», όπως αυτά που γίνονται στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια! Είναι οι ίδιοι, που με το μανδύα του «αντικειμενικού» εδώ και χρόνια καταπίνουν καμήλες για τους Αγγελόπουλους και διυλίζουν κουνούπια για τον Γιαννακόπουλο…

Είναι οι ίδιοι που εν προκειμένω ΔΕΝ γράφουν ότι ο Αναστόπουλος είναι σε αστυνομική προστασία λόγω των ενεργειών της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός που με συνέπεια και συνέχεια προσπαθεί να γκρεμίσει το οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ. 

Το ότι απειλείται η σωματική ακεραιότητα ενός διαιτητή που κληρώθηκε να παίξει τον Ολυμπιακό, δεν είναι… κακοκαιρία για να μην ευθύνεται κανείς. Είναι, ίσως, το μπάσκετ που θέλουν και το δείχνουν με τις πράξεις τους οι Αγγελόπουλοι, με όσα έχουν κάνει από τις 13 Φεβρουαρίου και μετά!

Ένα μπάσκετ που οι ανεπιθύμητοι διαιτητές για τον Ολυμπιακό (σήμερα ο Αναστόπουλος, ο Μάνος, ο Παναγιώτου, αύριο κάποιοι άλλοι… ) είτε θα πρέπει να εξαιρούνται αιώνια (παρανόμως), είτε αν κάποια στιγμή επικρατεί η νομιμότητα, να ζουν υπό καθεστώς τρομοκρατίας, φοβούμενοι για τη ζωή τους. Κι όχι αυθαίρετα και αφηρημένα αλλά με την τρομοκρατία να… πανηγυρίζεται κιόλας από τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ. Όσο για τους… αντικειμενικούς, αν ο Γιαννακόπουλος είχε στήσει το 1/10 όλων αυτών, θα ήταν ΝΤΡΟΠΗ, ΟΝΕΙΔΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΟΚΚΙΤΗΣ και ΙΛΑΡΑ. Τώρα απλά είναι… Δευτέρα.

Κάτι ακόμη: Επειδή όλοι αυτοί, προφανώς σε ανοικτή γραμμή με τον Βασιλειάδη, παίζουν το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος, το γράφουμε τώρα ότι θα πρόκειται για την πιο εξευτελιστική απόφαση στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Και γιατί θα καταστρατηγείται κάθε έννοια δικαιοσύνης (πώς είναι δυνατόν για τις ενέργειες του Ολυμπιακού να την πληρώσουν 13 ομάδες που κόντρα μάλιστα σε ότι συμβαίνει στο λιμάνι, αυτές… πληρώνουν) αλλά και διότι όταν σήμερα ανακοινώνεις πως για λόγους επικινδυνότητας θα κάνεις τον τελικό του ποδοσφαίρου μεταξύ συγγενών και φίλων, φαντάζομαι ότι έχεις εναλλακτικές… Τι; Όχι;

Υγ. Προς κ. Βασιλειάδη: Όταν εδώ και τρεις μήνες κάνετε δεύτερη φωνή στις «κραυγές» των Αγγελόπουλων, είστε το ίδιο υπεύθυνος για ΟΛΑ τα παραπάνω. Και όσα πιθανότατα θα γίνουν αν δεν μπει τέλος στην ΑΛΗΤΕΙΑ.

Υγ2. Είναι θλιβερό για το… μπασκετικό ρεπορτάζ, να γράφουν τα αυτονόητα ακόμη και κάποιοι ρεπόρτερ Ολυμπιακού και όχι αυτοί που εδώ και χρόνια έστησαν καριέρες ως αμερόληπτοι και αδέκαστοι. Γιατί εμείς,  τουλάχιστον, έχουμε πάρει θέση ξεκάθαρα…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved