Αεροπειρατές…

Αεροπειρατές…

Ο Ολυμπιακός μπροστά στην δίψα του να πάρει έστω έναν τίτλο δεν διστάζει να απειλήσει τους πάντες με τα πάντα

Στον Ολυμπιακό είναι σαν τους αεροπειρατές που απειλούν να ρίξουν το αεροπλάνο καταστρέφοντας τα όλα και στο τέλος πέφτουν κι αυτοί μαζί με το αεροπλάνο. Μπροστά στον απίστευτη πίεση που νιώθουν για την τρίτη άτιτλη χρονιά και τον εξευτελισμό των τελευταίων αγωνιστικών στην Euroleague, δεν διστάζουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Δεν τα τίναξαν οι υπερευαίσθητοι και θιασώτες του δικαίου, όταν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ πήραν πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ με βήματα! Τότε ξεκινούσε η αυτοκρατορία, δίνονταν οι απαντήσεις και έμπαιναν επιγραφές σε… πετυχημένες ομάδες. Τότε δεν πείραζε κανένας Αναστόπουλος, κανένας Παναγιώτου και φυσικά κανένας Βασιλακόπουλος. Όλα ήταν τέλεια.

Έπαιρναν το πρωτάθλημα και τραγουδούσαν στα μπουζούκια «που ‘σαι Θανάση». Δεν κοίταζαν το καλοκαίρι να αλλάξουν την ΚΕΔ, διότι τότε το λάβαρο που ανέβαινε στο ΣΕΦ, έγραφε και έναν τίτλο, όχι συμμετοχή σε Final-4.

Τώρα λοιπόν, που έφυγαν ο Τουπάν με τον Γουέμπερ (αυτοί ήταν στην ομάδα του whats up;) θυμηθήκαμε τον Αναστόπουλο, θα θυμηθούμε και τον… Μητρόπουλο. Αλήθεια, αφού δεν μας νοιάζει, πάμε μέχρι τέλους, χεστήκαμε για τις ποινές, γιατί κάναμε τις προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ; Γιατί κάνουμε αγωγή στην ΚΕΔ; Γιατί το ψάχνουμε; Για να τελειώνουμε η Ελληνική Πολιτεία έχει χρέος την Τετάρτη να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα της διαιτητικής τριάδας. Διότι, και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κ.ο.κ μπορούν να βάλουν κι αυτοί ένα ευρώ το εισιτήριο, επειδή δεν θέλουν έναν διαιτητή. Καταλαβαινόμαστε νομίζω. Αφού ξεμπερδέψει με τον τελικό του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ο κ. Βασιλειάδης (αλήθεια τι γνώμη έχει για την ΕΠΟ και την ανικανότητα της να τον διοργανώσει;) μαζί με την συνάδελφο του στην Κυβέρνηση κυρία Παπακώστα να φροντίσει να φύγουν χωρίς προβλήματα οι διαιτητές από το ΣΕΦ…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved