Φάληρο-Μαδρίτη ένα τσιγάρο δρόμος…

Φάληρο-Μαδρίτη ένα τσιγάρο δρόμος…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά την ήττα στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός είναι στους «8» της Ευρωλίγκα. Κι το βράδυ της Τετάρτης (17/4) θα δώσει την πρώτη μάχη με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, στη Μαδρίτη. Μια μάχη που την περιμένει πώς και πώς ολόκληρη η μπασκετική Ευρώπη. Ξέρεις γιατί; Γιατί αυτός ο Παναθηναϊκός, από την στιγμή που πάτησε το γκάζι δεν το άφησε ούτε λεπτό…

Κάθε εβδομάδα και καλύτερος. Κάθε εβδομάδα και πιο ανταγωνιστικός. Κάθε εβδομάδα και πιο μεταμορφωμένος! Από το Φάληρο και μετά, όταν γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό με όλα αυτά που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν, το τριφύλλι μέτρησε 9 νίκες σε 14 αγώνες και από την 11η θέση της 4ης Ιανουαρίου του 2019 έφτασε στην 6η θέση της τελικής κατάταξης. Παίζοντας μάλιστα τους περισσότερους αγώνες όχι απλά υπό πίεση αλλά με την πλάτη στον τοίχο. Σε μεγάλη φουρτούνα!

Σε όλο αυτό το διάστημα πολλοί είχαν ξεγράψει τον Παναθηναϊκό… Πάρα πολλοί. Ποιος ξεχνά τα «ερυθρόλευκα»… περιπαικτικά δημοσιεύματα για τη διαφορά του δεύτερου ματς; Ποιος ξεχνά την… καζούρα με την «Παράνοια»; Ποιος ξεχνά το αφήγημα για την καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη στο… χρονολάστιχο των Αγγελόπουλων; Όλα αυτά δηλαδή που έκαναν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να το πάρει προσωπικά και με μία σειρά ενεργειών να φέρει κυριολεκτικά τα… κάτω-πάνω και τα πάνω του τότε στο… πουθενά! Όσα έχουν συμβεί από το ματς του Φαλήρου μέχρι σήμερα έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ισχυρού άνδρα των πρασίνων.

Εκείνου που όχι απλά δεν έπαψε να πιστεύει ούτε μια στιγμή στο ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του αλλά πολύ περισσότερο, όπως πρέπει να κάνουν οι ηγέτες, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Δεν άφησε σε καμία μοίρα και καμία τύχη να αποφασίσουν… Κι έκανε το Φάληρο-Μαδρίτη, ένα τσιγάρο δρόμος… Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε και να μην ξεχνάμε.

Υγ. Το να ρωτούν τον Μπλατ, δυο μήνες μετά τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ για τη… διαιτησία του ημιτελικού στο ΟΑΚΑ, είναι το ίδιο γελοίο με τις «κωλοτούμπες» που υποχρεώνεται να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δείξτε του λίγο σεβασμό. Περισσότερο τον σέβονται οι Παναθηναϊκοί, παρά οι ίδιοι του οι συνεργάτες στον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved