Ζακέτα να πάρετε!

Ζακέτα να πάρετε!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την… περιοδεία των ανθρώπων του Ολυμπιακού στα Βαλκάνια.

Είναι φορές που θέλεις να αγιάσεις αλλά δεν σ’ αφήνει το… ρεπορτάζ. Κι είναι τέτοια η πρεμούρα των Αγγελόπουλων να πείσουν ότι θα πάνε στην Α(ν)δριατική Λίγκα που έχουν βάλει τον μηχανισμό του Ολυμπιακού να τροφοδοτεί κάθε τρεις και λίγο με… ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση «Σε Ζάγκρεμπ και Ποντγκόριτσα συνεχίζουν τις επαφές τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού». Το διαβάζεις αυτό και δεν θες κάτι άλλο. Από τον τίτλο καταλαβαίνεις την… ταλαιπωρία των ανθρώπων που τους έχουν βάλει και τρέχουν σε όλα τα Βαλκάνια. Για την επανάσταση! Για τον ανένδοτο κατά του Γιαννακόπουλου, του Παναθηναϊκού, της ΚΕΔ, της ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ… Κατά της φτώχειας και της ανεργίας. Κατά της πείνας στον Τρίτο Κόσμο. Κατά του ΔΝΤ και της Μέρκελ. Κατά πάντων. Είναι πια μόνοι τους εναντίον όλων. Κι όσο φεύγουν οι παίκτες, επειδή έχουν το κακό συνήθειο να θέλουν να πληρώνονται, τόσο ο Σταυρόπουλος και ο Μπαφές θα γυρίζουν στα Βαλκάνια (ζακέτα να πάρετε παιδιά!).

Για να πείσουν ότι η Αδριατική Λίγκα είναι κάτι μεταξύ Ευρωλίγκας και ΝΒΑ! Και να πειστούν και οι ίδιοι, που μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το παραμύθι θα έχουν μάθει το κάθε χωριό της πρώην Γιουγκοσλαβίας! Με τη διαφορά ότι και αυτή τη φορά το timing δεν τους ευνοεί… Γιατί, ξέρεις τι είναι ο Παναθηναϊκός να είναι στη Μαδρίτη και να ετοιμάζεται για τις μάχες στους «8» της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ και εσύ κάπου μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ποντγκόριτσα; Μην σου τύχει…

Α… Διάβασα κάπου ότι ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να πειστούν οι ομάδες της Αδριατικής, υποσχέθηκε να φέρει μια χορηγία στη διοργάνωση, ώστε να καλυφθεί το έξτρα ταξίδι στον Πειραιά! Το κακό είναι ότι μαζί με αυτή τη διαρροή, μου ήρθε και μια πληροφορία ότι ο Γκος ψιλοκαθυστέρησε να επιστρέψει από τα ξένα. Όχι με δική του ευθύνη… Μάλλον κάποιος ξέχασε ή δεν μπορούσε να κλείσει τα εισιτήρια και παραλίγο το ταξίδι του Αμερικανού να γίνει one way.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved