Α, ρε Άλισον…

Α, ρε Άλισον…

Ο Νίκος Συρίγος αποθεώνει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Λίβερπουλ για την επέμβαση-πρόκριση εναντίον της Νάπολι.

Εντάξει, το να είσαι Λίβερπουλ είναι και λιγάκι διαστροφή. Γιατί ξέρεις πώς όχι τον Κλοπ αλλά τον καλό Θεούλη να έχεις στον πάγκο, θα το πάθεις το εγκεφαλικό σου μέσα στη χρονιά, 3-4 φορές.

Όπως στο ματς με τη Νάπολι, που έδωσε στην ομάδα το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.Μια πρόκριση που για να την πάρει, έπρεπε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας (μέχρι πρότινος ακουγόταν ως ανέκδοτο) ονόματι Άλισον να απλώσει το κορμί του, στις καθυστερήσεις του ματς, για να μην κάνουν οι Ιταλοί το 1-1 και αντί για τους «16» να καταλήξεις στο… νοσοκομείο.

 

 

Κι όλα αυτά επειδή ο Μανέ στον πιο κρίσιμο, έως τώρα, αγώνα της Λίβερπουλ έπαθε… Φετφατζίδη και έστελνε την μπάλα στα περιστέρια και όχι στα δίχτυα.

Σε κάθε ωστόσο περίπτωση, η Λίβερπουλ πήρε αυτό που άξιζε και είναι στην επόμενη φάση. Κι είναι χάρη στην καλή δουλειά του προπονητή της, τον «Φαραώ» Σαλάχ και πλέον τον Άλισον. Αυτόν, που μετά τα χθεσινοβραδινά, πέραν της πρόκρισης χάρισε και στους οπαδούς της Λίβερπουλ ένα μεγάλο «ΑΝ». Για την ακρίβεια το ερώτημα «Τι θα γινόταν αν στον περσινό τελικό αντί του Κάριους υπήρχε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ο Άλισον;». Μία από τις απαντήσεις που δεν θα πάρεις ποτέ… Απλά θα σου παιδεύει το κεφάλι για όσο ζεις. Ή τουλάχιστον μέχρι η Λίβερπουλ να σηκώσει το ευρωπαϊκό.

Και μακάρι να το σηκώσει. Μακάρι… Για έναν λόγο τουλάχιστον: Διότι οι φίλαθλοι της παρά το γεγονός ότι έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1990 και τίτλο γενικά από το 2012 (Λιγκ Καπ) είναι εκεί… Πάντα! Όχι για να σηκώνουν κούπες αλλά γιατί είναι Λίβερπουλ. Κι αυτό τους αρκεί.

 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved