Αυτά τα 5 «παλιολεπτά»….

Αυτά τα 5 «παλιολεπτά»….

Ο Νίκος Συρίγος γράφει στο OnSports για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα πέντε λεπτά… απόστασης από ένα μεγάλο διπλό για τους «πράσινους».

Αν κάποιος έλεγε στον Δώνη πριν το πρωτάθλημα ότι η πιτσιρικαρία του θα πήγαινε στο «Καραϊσκάκης» και θα έφευγε από εκεί στενοχωρημένη, επειδή θα ισοφαριζόταν στις καθυστερήσεις, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα τον έλεγε «τρελό». Γιατί όσο και αν πιστεύεις στη δουλειά σου,  όταν έχεις στη διάθεση σου πιτσιρίκια δύσκολα μπορείς να βρεις σταθερές. Κι όμως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μακριά από ένα ιστορικό «διπλό» μόλις 4-5 λεπτά… Και το «Χ» με το οποίο φεύγει από την έδρα του Ολυμπιακού, αποδεικνύει ότι οι πράσινοι είναι πια μια ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου. Μια ομάδα που από εκεί που δεν την πίστευε και δεν την περίμενε κανείς, τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην της βγάζει το καπέλο. Και γιατί με ένα φτωχό (από κάθε άποψη) ρόστερ πάει στο «Καραϊσκάκης» και παραλίγο να κάνει «κηδεία» αλλά και διότι έχει έναν προπονητή που πάει την ομάδα του με joystick. Τόσο ελεγχόμενα.

Το μόνο που έλειψε ίσως από το τριφύλλι για να πάρει τη νίκη ήταν ένας ακόμη Ινσούα. Αν ο Παναθηναϊκός είχε έναν ακόμη τόσο ποιοτικό, έμπειρο και μαχητικό παίκτη, σε οποιαδήποτε θέση θα έπαιρνε το ματσάκι, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει νωρίτερα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι από το 0-1 και μετά στο μυαλό των πρασίνων κυριάρχησε να τελειώσει ο χρόνος του αγώνα παρά να τελειώσουν το ματσάκι… Εξ ου και κάποια φτηνά λάθη. Σε κάθε περίπτωση το 1-1 δεν αδικεί το τριφύλλι λόγω συνθηκών αλλά για το ότι έμεναν μόλις 5 παλιολεπτά για το θαύμα. Απ’ αυτά που οι μεγαλύτεροι θα έχουν να λένε στα παιδιά και στα εγγόνια τους! Μαζί και να πικάρουν τον απέναντι ότι «σου πήρα διπλό με τον… Μπουζούκη»!

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο πείσμα του Σισέ… Δεν ξέρω τι σώζει το «1-1» αλλά ο τρόπος που έζησε ολόκληρος ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός το ματς, λέει πολλά… Σε κάθε περίπτωση ο Μάρτινς έχει πίεση.

Υγ. Ο Ατρόμητος είναι ΟΜΑΔΑ. Κι έχει τον καλύτερο προπονητή στη Σούπερλιγκ. Στο Περιστέρι ζουν το όνειρο τους… Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Υγ1. Περαστικά στον Διούδη.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved