Σώτο τρως. Και ψεύδεσαι και… τρως!

Σώτο τρως. Και ψεύδεσαι και… τρως!

Υπάρχει κάτι που λέγεται «κοινή λογική». Αυτή η κοινή λογική, που λέτε, έχει αναδείξει σε πρωταθλητή των μεταγραφών τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αναγνωρίζει ότι το τριφύλλι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκαναν τις καλύτερες μεταγραφές στον ελληνικό χώρο (κι όχι μόνο). Σε αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία δεν ανήκει (για μια ακόμη φορά) ο Σωτήρης. Ο Σωτήρης που για μια ακόμη φορά, βιάζοντας την κοινή λογική, κατάφερε να εξισώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ακόμη και αν αυτό απαιτούσε, μέσα σε λίγες γραμμές η μία ανακρίβεια να διαδέχεται την άλλη… Από το να συγκρίνουμε τον καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης κι ένα ηγεμονικό συμβόλαιο (Καλάθης) με έναν αθλητή που είναι στη δύση της καριέρας τους κι έμεινε με τα… ρέστα (Σπανούλης), να «ξεχνάμε» Έλληνες παίκτες, να βαφτίζουμε «αρπαγή» τη μεταγραφή του Παπαπέτρου και πάνω απ’όλα να τσουβαλιάζουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας (Λάσμε, Λάνγκφορντ) με τα… στοιχήματα (Γκος, Λίντεϊ). Κι όχι μόνο αυτό αλλά πολύ περισσότερο να βαφτίζουμε αφορμή για γκρίνια (εδώ γελάνε και τα σκυλιά) μία μεταγραφή που προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού…

Αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη ! Ενός παιδιού δηλαδή που ήταν νούμερο 13 στα ντραφτ και κατά γενική ομολογία ή αλλιώς με βάση την κοινή λογική που λέγαμε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά project παγκοσμίως!!!

Ένας χρυσός κανόνας της προπαγάνδας λέει πως ένα θέμα που θέλεις να αποφύγεις είτε το γενικεύεις, είτε το διακωμωδείς. Και ο Σωτήρης για μια ακόμη φορά γενίκευσε τόσο άγαρμπα και άκομψα ένα θέμα στο οποίο υπερείχε ο Παναθηναϊκός, που απέδειξε έναν άλλο κανόνα. Της μαφίας: Να μην μισείς τον εχθρό σου, γιατί θολώνει την κρίση σου. Και δυστυχώς η θολούρα είναι εμφανής.

Το δυσάρεστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι θα του δώσω το δικαίωμα να κρυφτεί πάλι πίσω από όμορφες λέξεις όπως «δεοντολογία», «συναδελφικότητα», «αυτοκάθαρση» κλπ. που χρησιμοποιεί για να κάνει το άσπρο-μαύρο, χωρίς απάντηση. Παλιά.

Το ευχάριστο πως ακόμη και οι πέτρες στον Παναθηναϊκό (κι όχι μόνο) ξέρουν πια πως σε αυτή την περίπτωση σημασία δεν έχει τι γράφεται αλλά ποιος το γράφει… Για να κάνω λοιπόν κι εγώ τον «γραμματιζούμενο» όπως ο Σωτήρης στις καταγγελίες του, θα γράψω μια ωραία λέξη: απαξίωση.

Υγ. Η Γωγώ Τσαμπά είναι συνάδελφος με τον Δημήτρη Μητροπάνο;

Yγ1. Βρε Σώτο, πάχυνες… Πολύ.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μαρία Σάκκαρη: Επιβλητική εμφάνιση στη Ρώμη και πρόκριση στον τρίτο γύρο
Μαρία Σάκκαρη: Επιβλητική εμφάνιση στη Ρώμη και πρόκριση στον τρίτο γύρο
Η Euroleague τιμώρησε τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού AKTOR
Η Euroleague τιμώρησε τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού AKTOR
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved