Όποιος «βιάζεται» να γράψει για τον Παναθηναϊκό, να πάρει… έμπλαστρα

Όποιος «βιάζεται» να γράψει για τον Παναθηναϊκό, να πάρει… έμπλαστρα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του τζίτζικα και των… δημοσιογράφων. Κι επειδή με τις βροχές κι όλα αυτά τα τερτίπια του καιρού, οι τζίτζικες παίρνουν συχνά-πυκνά ρεπό, οι δημοσιογράφοι έχουμε ξεσαλώσει.

Σε αυτό το σημείο κι επειδή εσχάτως φοριέται πολύ η λέξη «αυτοκάθαρση» από τους πλέον ακατάλληλους για να την χρησιμοποιούν, προσπαθώντας να βοηθήσουμε λίγο τον κλάδο, θα προτείνουμε το εξής: Όσοι βιάζεστε να γράψετε κάτι για τον μπασκετικό (κι όχι μόνο) Παναθηναϊκό, λάθος, όσοι βιάζεστε να γράψετε μία «παπαριά» για τον μπασκετικό (κι όχι μόνο) Παναθηναϊκό, καλού-κακού πηγαίντε μέχρι το φαρμακείο της γειτονιάς και πάρτε κανένα έμπλαστρο. Θα χρειαστεί.

Και το γεγονός ότι οι πράσινοι και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της σιωπής, θα έπρεπε να σας κάνει λίγο περισσότερο υποψιασμένους… Αλλά δεν… Γι’αυτό και έρχονται μετά οι κωλοτούμπες. Και τα έμπλαστρα.

Όπως στο θέμα του Νικ Καλάθη, όπως στο θέμα Λάσμε που μετά τα… βαφτίσια κάποιοι πήγαν να κάψουν τη ληξιαρχική πράξη γέννησης για να τον κάνουν σώνει και καλά 37 χρονών, όπως και στα υπόλοιπα θέματα που έρχονται ή θα έρθουν…. Καλομελέτα που λένε και οι πάντα σοφές γιαγιάδες…

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι υπομονή… Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζουν αυτοί που… φρόντιζαν εδώ και χρόνια. Και φαντάζομαι ότι κατά γενική ομολογία το κάνουν καλά, 23 χρόνια τώρα.

Κάτι ακόμα: Όταν για την απώλεια του Παπαπέτρου, στον Ολυμπιακό έχουν επιστρατευτεί να γράψουν μέχρι και οι «κουλοί» και όταν από το «αυτό το κορμί δεν γίνεται να μην σαρώνει στο γήπεδο» φτάσαμε στο «το χάσαμε το κορμί πατριώτη» και στους… λάθος χειρισμούς του Παπαπέτρου, αντιλαμβάνεσαι πόσο έχει πονέσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός αυτή η υπόθεση. Πολύ περισσότερο δε όταν πέρυσι τέτοια εποχή οι Αγγελόπουλοι πανηγύριζαν για τα 900.000 ευρώ το χρόνο που έδωσαν στον Βαγγέλη Μάντζαρη για να μείνει στον Πειραιά… Τότε που βγήκαν τα post «Στους τρεις ο ένας… δώρο». Για την ακρίβεια αντίδωρο.

 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved