Αυτοί που βρήκαν χίλιες λέξεις για τον Βασιλακόπουλο, ψάχνουν ακόμα μια κουβέντα για τον Μπερτομέου

Αυτοί που βρήκαν χίλιες λέξεις για τον Βασιλακόπουλο, ψάχνουν ακόμα μια κουβέντα για τον Μπερτομέου

Είναι πολύ βολικό να απομονώσεις μια κουβέντα για να κράξεις κάποιον. Και στις τόσες που είπε, στα σοβαρά θέματα που έριξε στο τραπέζι, να απομονώσεις μια πρόταση και να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα…

Και να γίνεις από «μουγκός» λαλίστατος. Να μην προλαβαίνεις να γράψεις. Και καλά οι σταθεροί, οι μόνιμοι «αντί» στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αυτοί που δέκα η ώρα το πρωί να τον ακούσουν να πει «καλημέρα», θα γράψουν δέκα «θέματα» για να πουν ότι είναι νύχτα… Όλοι έχουμε τις εμμονές μας. Δεν είναι κακό. Και όταν πια έχεις γράψει 4-5.000 φορές εις βάρος του Βασιλακόπουλου, κάποια στιγμή δεν έχει σημασία τι γράφεις… Είναι σαν να «ντουφεκάς» στον αέρα.

Αλλά οι άλλοι; Οι «φρέσκοι»… Αυτοί που απομόνωσαν την ατάκα για Γκασόλ και την… ξεπάτωσαν. Την έκαναν λύσσα που λέμε.

Αυτοί που δεν άκουσαν τίποτα άλλο από τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, παρά μόνο ότι είπε για τον Ισπανό… Δεν άκουσαν για το χάλι της Ευρωλίγκα, δεν άκουσαν για τους παίκτες που δεν βγαίνουν πια και σε λίγο θα τους ψάχνουμε με το τουφέκι που λέγαμε, δεν άκουσαν για τις τρικλοποδιές που βάζει το ΝΒΑ με την Ευρωλίγκα στις Εθνικές Ομάδες, δεν άκουσαν τίποτα για το γεγονός ότι στην Ευρώπη πλέον έρχονται οι Αμερικανοί από το τρίτο ράφι… Δεν άκουσαν γενικά… Άκουσαν μόνο αυτό που είπε για τον Γκασόλ, το οποίο μάλιστα βλέποντας όλο αυτό το πανηγυράκι που στήθηκε, έσπευσε να το ξεκαθαρίσει άμεσα… Αλλά ούτε αυτό άκουσαν οι φρέσκοι…

Σε κάθε περίπτωση, επειδή όλοι αυτοί σκίζουν τα ρούχα τους, για τον Γκασόλ, τον Γκαρμπαχόσα και κυρίως το μπάσκετ, όπως λένε, καλό θα ήταν να σχολιάσουν, να μας πουν τις θέσεις τους και για τα υπόλοιπα θέματα που έθιξε ο Βασιλακόπουλος… Εκτός κι αν ένας άνθρωπος που μετράει δεκαετίες στα γήπεδα του μπάσκετ, δεν δικαιούται να έχει άποψη. Γιατί κοντά είμαστε να το ακούσουμε κι αυτό… Σκέφτομαι επίσης κάτι ακόμα. Όλοι αυτοί οι λαλίστατοι, μάλλον είχαν πιε το αμίλητο/άγραφο νερό τις προηγούμενες μέρες… Τότε που δεν βρήκαν κουβέντα να γράψουν για τα όσα έχει κάνει ο Μπερτομέου. Ούτε λέξη ρε μπαγάσες; Αυτοί που έχουν γίνει πιο… Ισπανοί από τους Ισπανούς.

Αυτοί που εδώ και καιρό, δεν προλαβαίνει να γραφτεί ή να ειπωθεί κάτι στην Ελλάδα για το μεγάλο αφεντικό και τρέχουν να το μεταφράσουν και να στείλουν ραπόρτο… Ας βάλουμε λοιπόν ένα στοίχημα… Και εγώ το βάζω άνετα. Ας κρατήσουμε αυτά που είπε ο Βασιλακόπουλος προχθές στον Κοτζιά και όσα γράφτηκαν μετά. Και να δούμε ποιος και τι θα αντέξει στο χρόνο. Ποιος θα δικαιωθεί και ποιος θα διαψευστεί. Ποιος υπηρετεί το μπάσκετ και ποιος το συμφέρον του… Και κυρίως ποιος μπορεί, λέμε, να κράζει τώρα τον Βασιλακόπουλο για να προετοιμάσει το έδαφος της αποχώρησης του… Όλους άλλωστε ο χρόνος μας κρίνει… Όλους.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved