Πήξαμε στους… αντικειμενικούς εξαρτημένους!

Πήξαμε στους… αντικειμενικούς εξαρτημένους!

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να στρογγυλεύουν τις γωνίες. Και από την πρώτη στιγμή που έμπλεξα με αυτή την ιστορία που λέγεται δημοσιογραφία, μου είχαν πει και ήξερα, ότι αυτή η συνήθεια μου, η στάση ζωής θα έχει το ανάλογο τίμημα.

Το άκουσα. Αλλά μέχρι εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο θαυμαστό κόσμο των social media να υπάρχουν κάποια παιδάκια που αρέσκονται να γράφουν ψιλοπαπαρίτσες σε ότι ποστάρω. Γελάω. Τις περισσότερες φορές. Κάποιες που εκνευρίζομαι, το αντιλαμβάνονται επαρκώς. Ένας ας πούμε σήμερα, όταν κατάλαβε ότι είχε… κουράσει, εξαφανίστηκε. Κυριολεκτικά. Σαν να μην υπάρχει πια αυτός ο λογαριασμός. Ή σαν να υπήρξε για να μπει να γράψει την παπαρίτσα που λέγαμε και να εξαφανιστεί…

Πάμε όμως παρακάτω. Γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα θέματα από τα social media ενός τύπου που απλά γράφει με γωνίες.

Προφανώς και δεν είναι κανείς αντικειμενικός. Μην λέμε τα ίδια. Αντικειμενικά είναι μόνο τα κομοδίνα. Προσπαθείς να κρατήσεις όσο μπορείς τις αποστάσεις.

Αυτό ωστόσο που έγινε με το Ρεάλ - Παναθηναϊκός ξεπερνάει τα όρια της λογικής των αποστάσεων. Είναι κάτι άλλο. Άνθρωποι που απλά βλέπουν μπάσκετ αντιλήφθηκαν ότι-ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- το ματς εξελίχθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Παναθηναϊκό, που ίσως να μην είναι καν φίλαθλοι του, παραδέχτηκαν ότι στη Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα ως οργανισμός υπέστη ένα τεράστιο χτύπημα στην αξιοπιστία της.

Και άνθρωποι που είναι απλά Έλληνες εξοργίστηκαν επειδή μια ελληνική ομάδα δεν είχε καν τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ξένη ομάδα, το αποτέλεσμα του οποίου κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στο FINAL 4… Σε αυτή την εξίσωση καταλαβαίνεις ότι δεν χωράνε οι «καμένοι» (ακόμη και αυτοί που με τον μανδύα του… σοβαροφανούς, του κυριλέ κρύβουν επιμελώς τον χουλιγκανισμό τους, όπως ο… εξαφανιζόλ που λέγαμε) και αυτοί που ακόμη και αν ο Γιαννακόπουλος πει «καλημέρα» στις 8 το πρωί θα πουν ότι είναι… νύχτα. Κόμπλεξ.

Μπαίνουν όμως κάποιοι που εδώ και δεκαετίες μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα ως… αντικειμενικοί, ως ψύχραιμοι και πάνω απ΄όλα ως ανεξάρτητοι και ηρωϊκά μαχόμενοι σε όσους μαγαρίζουν την περίφημη δημοσιογραφία που επικαλούνται. Κι ας είναι οι ίδιοι πιο εξαρτημένοι και από τα πρεζάκια στην Ομόνοια ή πιο εμπαθείς από αυτόν που κατηγορούν για εμπάθεια. Και όταν έπειτα από ένα ματς-παρωδία όπως αυτό, προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι αυτό που είδε το φαντάστηκε, τότε δεν περνιέσαι πια για αντικειμενικός αλλά απλά για… γελοίος. Και αυτό είναι ένα από τα κέρδη της χθεσινής βραδιάς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κάνει ο Μπερτομέου έχει ξεπεράσει πια τα ελληνικά σύνορα… Κι όπως είναι δεδομένο ότι αν αυτή την κόντρα την άνοιγε η… Μπάμπεργκ, ο Ισπανός θα την «κατάπινε» αμάσητη, τώρα που την άνοιξε ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος, ο Τζόρντι και οι «αγαπητικοί» του θα εκτίθενται ολοένα και περισσότερο… Μέχρι να ξεβρακωθούν εντελώς. Γιατί αυτό θα γίνει.

Υγ. Ισπανικά Μέσα κράζουν τον Μπερτομέου, ισπανικό δικηγορικό γραφείο ανέλαβε την αγωγή του Παναθηναϊκού, Ισπανοί φίλαθλοι του κουνάνε χαρτονομίσματα… Κι είμαστε ακόμη στην αρχή…

Υγ1. Όταν είσαι 18 χρόνια σε μια θέση ακόμη κι αν έχεις μούσια και λέγεσαι Ιησούς, θα σου βρουν αμαρτίες. Σου έχουν βρει ήδη δηλαδή… Και θα πληρώσεις για αυτές. Κανονικά.

Υγ2. Venceremos

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved