Η ένοχη σιωπή του Τζόρντι Μπερτομέου και το… γράμμα που έρχεται!

Η ένοχη σιωπή του Τζόρντι Μπερτομέου και το… γράμμα που έρχεται!

Δυο άνθρωποι αυτή την εποχή οφείλουν να μιλήσουν. Ο ένας είναι Ισπανός. Και ο άλλος Έλληνας. Ο ένας λέγεται Τζόρντι Μπερτομέου. Ο άλλος Γιάννης Αλαφούζος.

Και οι δύο οφείλουν απαντήσεις. Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Και αν για τον Αλαφούζο, ο… θείος από το Αμέρικα, που προέκυψε σήμερα σαν από μηχανής θεός είναι μια (καλή δεν τη λες) δικαιολογία για σιωπή, ο Μπερτομέου δεν έχει καμία.

Εδώ και 4 μέρες ο ανώτερος υπάλληλος του οργανισμού που λέγεται Ευρωλίγκα έχει στα χέρια του την επιστολή και το dvd ενός από τους ιδιοκτήτες των ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση, ο οποίος με στοιχεία, αποδεικνύει περίτρανα την διαφορά αντιμετώπισης των διαιτητών σε συγκεκριμένες ομάδες. Αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός και η Φενέρ, απολαμβάνουν πρωτοφανούς διαιτητικής εύνοιας, που πολλές φορές- αν όχι όλες- αλλοιώνει τα αποτελέσματα των αγώνων. Με δυο λόγια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταδεικνύει και αποδεικνύει στον Μπερτομέου, στους ιδιοκτήτες των ομάδων, σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ αλλά και κατ’επέκταση στον φίλαθλο κόσμο ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…

Τέσσερις μέρες μετά το μόνο που κάνει ο Μπερτομέου, είναι να σιωπά. Και αυτή η σιωπή δυστυχώς για τον Ισπανό, δεν είναι χρυσός. Είναι η ένοχη σιωπή του ανθρώπου που ελπίζει πως θα περάσει και αυτή η μπόρα ή ακόμη χειρότερα ότι αυτή η υγρασία είναι από τη βροχή και όχι διότι τον «φτύνουν». Και στις δύο περιπτώσεις ο αξιότιμος κ. Μπερτομέου θα καταλάβει άμεσα ότι λαθεύει.

Και διότι το ποτάμι της οργής του Παναθηναϊκού και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει φουσκώσει και κυρίως δεν γυρίζει πίσω αλλά και επειδή μέσα στις επόμενες μέρες ο κούριερ που θα φτάσει στη Βαρκελώνη θα έχει ένα ακόμη γράμμα… Αυτή τη φορά με θέμα τις περίφημες χορηγίες και τις τηλεοπτικές συμφωνίες της Ευρωλίγκα…

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι πως ο συμπαθής Τζόρντι δεν θα χρειαστεί να μπει καν στη σκέψη αν θα τοποθετηθεί ή όχι. Θα τον υποχρεώσουν οι συνθήκες. Το κακό ότι μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει να στέλνει βιογραφικά, αφού ο χρόνος του μάλλον τελειώνει.

Κάτι ακόμη: Κάποτε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε βγάλει ένα μπλουζάκι για κάτι βολές. Ψάχνοντας τις βολές στους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, από την Ισπανία μέχρι τη Ρωσία, θα έπρεπε να τυπώνονται μπλουζάκια… Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να… τυπώνεις μπλουζάκια. Η δύναμη της εικόνας που λένε.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved