Μαζέψτε τους!

Μαζέψτε τους!

Από το απόγευμα της Κυριακής, μια ολόκληρη χώρα ασχολείται αν και κατά πόσο χτύπησε ο Γκαρθία, αν είχε δηλωθεί στο Φ.Α. κι αν ήταν εκπρόθεσμη η αλλαγή, αν ήταν ανοικτό ή κλειστό το ρολό της ταμειακής που τον χτύπησε, αν θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, σε ποιο νοσοκομείο πήγε ο Ισπανός κλπ.

Κωμωδία. ΚΩΜΩΔΙΑ. Όπως κωμικά είναι κι όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα. Κωμικοτραγικά για την ακρίβεια… Συλλάβανε αυτόν που πέταξε το ρολό, γιατί χτύπησε τον Γκαρθία και άφησαν απ’έξω τους άλλους που πέρασαν ένα ολόκληρο μηχανάκι (!) επειδή προφανώς αυτό δεν χτύπησε κανέναν… Μόνο τη νοημοσύνη μας, που όταν ακούει για… δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πιστεύει ότι είναι κάτι όντως σοβαρό. Όχι στην Ελλάδα… Αλλά, πιστέψτε με, το σοβαρό του ντέρμπι δεν είναι αυτό.

Είναι αυτά τα δύο «καραγκιοζάκια» που την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα, αυτοί καμαρώνουν με μια βουλγαρική σημαία στα χέρια… Είναι αυτοί που με το καμένο τους μυαλό, δεν μπορούν να καταλάβουν το πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει όλο αυτό το παιχνίδι της ηλιθιότητας, τόσο στο παρόν όσο και πολύ περισσότερο στο μέλλον. Καμαρώνουν οι ηλίθιοι γράφοντας PAOK και GATE 4 πάνω σε μια βουλγαρική σημαία… Και για να μην τύχει και κανείς δεν το καταλάβει, γράφουν από κάτω BULGARIA. Μιλάμε για απύθμενη ηλιθιότητα…

Όσο φυσικά και τα άλλα τα «φυντάνια» τα… νότια, που στη τρέλα τους πάνω να πικάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες υιοθέτησαν το σύνθημα «Βούλγαροι» που συμπεριέλαβε μέχρι και στο λεξικό του ο Μπαμπινιώτης, για να μην χάσουμε και δεν δώσουμε δικαίωμα στους έξω και σε επίπεδο… λεξικού. Και χοροπηδάει ο «πίθηκος» από τη χαρά του, με το πρόσωπο βέβαια παντού και πάντα κρυμμένο, για το μέγα κατόρθωμα του να μπει στο γήπεδο και να πάρει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας φωνάζοντας για τη… BULGARIA του.

Και αντί όλη η Θύρα 4 να κατέβει να τους μαζέψει, όπως προφανώς προσπαθεί ο χριστιανός στη φωτογραφία, τους ανέχεται, μην σου πω ότι τους επευφημεί κιόλας… Κι όλα αυτά την ώρα που από την Τουρκία μέχρι την Αλβανία, όλοι θέλουν κάτι από αυτή τη χώρα… Όχι, τη Βουλγαρία, μην ανησυχείς βλάκα, «πίθηκε»… Από την Ελλάδα…

Υγ. Όποιος θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα, ένα πανό ήταν σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου, να του θυμίσω ότι ο εμφύλιος στη Γιουγκοσλαβία, ξεκίνησε ακριβώς έτσι: Από έναν αγώνα ποδοσφαίρου…

Υγ2. Η Θύρα 4 οφείλει να βρει ποια είναι αυτά τα «καραγκιοζάκια» και να λάβει τα μέτρα της. Όπως φυσικά και ο επίσημος ΠΑΟΚ ώστε αυτό το «πανί» να μην ξανασηκωθεί ποτέ στην Τούμπα… ΠΟΤΕ όμως. Δεν είναι μαγκιά, ηλιθιότητα είναι.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved