Ο Ολυμπιακός είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ!

Ο Ολυμπιακός είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ!

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τις… μπανανόφλουδες που πετάνε στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουανας με την καλαθάρα του Καλάθη και ο Ολυμπιακός από το νέο στραπάτσο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεχόμενοι 34 πόντους στην τελευταία περίοδο ηττήθηκαν και από το… αδελφό σωματείο, Ερυθρό Αστέρα και πλέον βρίσκονται στα… σχοινιά.

Όλα τα παραπάνω, όμως, ουδεμία σχέση έχουνε με το επικείμενο ντέρμπι της Δευτέρας. Ποτέ στην ιστορία δεν έπαιξε ρόλο το τι προηγήθηκε ενός τέτοιου παιχνιδιού. Ποτέ. Και ούτε και τώρα θα συμβεί. Τώρα, μάλιστα, θα συμβεί το… αντίθετο. Τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί ένα απίστευτο σκηνικό που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να πιαστεί στον… ύπνο ο Παναθηναϊκός.

«Αδιάφορο το ματς για τον Παναθηναϊκό», «Τελειωμένος ο Ολυμπιακός», «Βλέπετε τι γίνεται στο ΟΑΚΑ με τα συνεχόμενα επεισόδια» και άλλα τόσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες. Στον… ύπνο ο Παναθηναϊκός και κλίμα εν όψει… ΟΑΚΑ. Μιας και είναι γνωστό σε όλους πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν το φοβούνται το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το… τρέμουν.
Πάμε να τα δούμε ένα-ένα…

Αδιάφορος ο Παναθηναϊκός. Ποτέ των ποτών. Ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη. Όπως πάντα. Θέλει την νίκη για να αγκαλιάσει ακόμα πιο σφιχτά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Θέλει την νίκη για λόγους γοήτρου. Θέλει την νίκη για λόγους ψυχολογίας. Θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Θέλει να προασπίσει την έδρα του. Θέλει να φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Και μην το πάμε μακριά. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, ποιος εξασφαλίζει στους «πράσινους» ότι δε θα χάσουν και την επόμενη Κυριακή στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου θα ταξιδέψουν… καπάκι μετά το ματς του Μπάμπεργκ. Με ότι αυτό συνεπάγεται… Τελειωμένος ο Ολυμπιακός. Θα… ήθελε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τελειωμένος. Είναι πληγωμένος. Και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Ο Σφαιρόπουλος ξέρει ότι παίζει την… ζωή του σε αυτό το ματς. Και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει. Τέτοιος είναι (με την καλή έννοια). Θα μπει αποφασισμένος να… ματώσει για την δουλειά του, το ψωμί του και την υστεροφημία του. Ο «γερό… Βασίλης» έχει να δώσει απαντήσεις γι αυτά που ακούει. Ο Πρίντεζης, που προσφάτως έχει μπει και αυτός στο κάδρο το ίδιο. Θέλουν να απαντήσουν…. Θέλουν να αποδείξουν. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό πολύ επικίνδυνο για τους «πράσινους» οι οποίοι μόνο…. με αδιαφορία δεν θα το αντιμετωπίσουν.

ΟΑΚΑ. Τις τελευταίες ημέρες ακούμε και διαβάζουμε τέρατα για δήθεν σκηνικά στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το ότι οι φίλοι του «τριφυλλιού» εξαγριώθηκαν με την παρουσία του Βασίλη Κωνσταντινού στα επίσημα είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν έγινε και τίποτα. Μην τρελαίνεστε. Το ΟΑΚΑ το τρέμουν και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πάρα πολλές φορές στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να φύγουν τρέχοντας για… ψύλλου πήδημα.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση του είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ. Δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ καβάλα στ’ άλογο. Θα πάει ενώ είναι στα σχοινιά και θα παίξει την ζωή του. Και αυτό ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του το ξέρουν καλά. Και πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του και ο κόσμος, που αναμένεται να κάνει ένα ακόμα SOLD OUT.

ΥΓ1: Πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθονται κάποια κορίτσια που τιμούν με την παρουσία τους τον σύλλογο και την φανέλα που φοράνε. Οι κυρίες αυτές θα είναι ένας ακόμα λόγος για την νίκη επί του Ολυμπιακού. Που ακόμα και τώρα, μια εβδομάδα μετά την «ερυθρόλευκη» ντροπή, κάποιοι αντί να βάλουν το κεφάλι κάτω συνεχίζουν και προκαλούν…

ΥΓ2: Για να μην παρεξηγούμαστε και να μην μπερδευόμαστε… Ο Ολυμπιακός είναι πέμπτος στην κατάταξη. Δεν είναι δεύτερος…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved