Το… σκληρό μάθημα του Τσάβι στον Σάρας

Το… σκληρό μάθημα του Τσάβι στον Σάρας

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια τεράστια νίκη και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το… φάουλ του Γιασικεβίτσιους και την απάντηση του Πασκουάλ

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και όμως, η ματσάρα του ΟΑΚΑ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το εκπληκτικό ξεκίνημα του «τριφυλλιού», η απίθανη απάντηση της Ζαλγκίρις, τα τελευταία δευτερόλεπτα του Ρίβερς και το μοναδικό… τελείωμα του Καλάθη. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε και η εμφάνιση του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος «σκότωσε» την αγαπημένη του ομάδα. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε και ο Ίαν Βουγιούκας, που για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το ένα φάουλ μετά το άλλο. Μίλησε για διαιτησία σε έναν αγώνα που δεν είχε κανέναν λόγο να μιλήσει. Κανέναν λόγο από καμία… οπτική. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια, όπως δίκαια θα είχε κερδίσει η Ζαλγκίρις αν ο Καλάθης δεν πετύχαινε το καλάθι της… χρονιάς. Και αυτό δεν ήταν το μόνο του λάθος… Επειδή αρχικά ήξερε ότι είναι τελείως… φάουλ με αυτό που θα πει έβαλε… ασπίδα τον κόσμο και την αγάπη του για την ομάδα ζητώντας συγνώμη. Όχι. Δεν γίνεται έτσι. Αν θες να πεις κάτι μη ζητάς συγνώμη. Υποστήριξε την άποψή σου. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε για το ποια φάση τον… ενόχλησε, τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο, αφού τον έβγαλε με… ιδιαίτερο τρόπο εκτός τόπου και χρόνου.

Όμως, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Ο Σάρας πήρε το μάθημά του από τον Τσάβι Πασκουάλ στη συνέχεια. Και προς Θεού. Αυτό δεν είναι καθόλου ειρωνικό. «Όταν είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα να ψάχνεις δικαιολογίες. Είσαι υποχρεωμένος να νικάς. Και εγώ θα μπορούσα να μιλήσω αλλά δεν μίλησα. Δεν έχω μιλήσει και δε θα μιλήσω» είπε ο Τσάβι Πασκουάλ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Και ίσως ο Σάρας να έχει δίκιο που παραπονέθηκε. Όσο τεράστιος παίκτης και αν ήταν, ίσως ακόμα να μην έχει φτάσει σε ανάλογο επίπεδο στο προπονητικό κομμάτι. Έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Αλλά όταν έρθει η στιγμή που θα κοουτσάρει μια πραγματική μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως η Μπαρτσελόνα, να αντιληφθεί το αποψινό του λάθος. Ο ίδιος και οι παίκτες του έκαναν τεράστια δουλειά για να πάρουν μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, χωρίς τον ηγέτη τους. Όμως ο ίδιος με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πολύ δύσκολη (έτσι όπως ήρθε) ήττα, γκρέμισε όσα έχτισε.

Σε βάθος χρόνου όμως τα λόγια του Τσάβι μπορεί να αποδειχθούν χρυσάφι για τον Σάρας.

ΥΓ1: Όσο κουρασμένη και αν είναι η ομάδα, ΔΕΝ γίνεται από το +20 να βρίσκεσαι στο -4 και να κινδυνεύεις να χάσεις το ματς.
ΥΓ2: Βουγιούκας-Λεκαβίτσιους τα «κλειδιά»
ΥΓ3: Όσο μεγάλο ντεφορμάρισμα και αν περνάει ο Ρίβερς, δεν πρέπει να τον αφήνεις μόνο του ούτε όταν πηγαίνει για κατούρημα.
ΥΓ4: Σαν το ΟΑΚΑ πουθενά…
ΥΓ5: Ρε Νικ πόσα θες να μας τρελάνεις και να τους εκθέσεις κι άλλο;
ΥΓ6: Έρχεται η ώρα… Για όλα… Για όσα έγιναν, για όσα γράφτηκαν, για όσα ειπώθηκαν και για όσα πέρασαν από… (φωτο)μοντάζ


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved