Καλύτερα με παιδιά, παρά με νεκρούς!

Καλύτερα με παιδιά, παρά με νεκρούς!

Είναι φορές που δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις σε μια είδηση. Να γελάσεις ή να κλάψεις.

Και η σύσκεψη που τελείωσε πριν λίγη ώρα στην Κρήτη, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έβγαλε πολλές τέτοιες ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα ότι δεν έδωσε το «παρών» ουδείς από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πλην του Υπεύθυνου Ασφαλείας, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει- λέει- εντολή να μην εκφράσει θέση για τίποτα… Έτσι θεωρούν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι αντιδρούν στην ΕΟΚ… Εντάξει, μπορείς να το πεις και πρόοδο. Κάποτε χρησιμοποιούσαν την Εθνική Ομάδα… Μην σου πω ότι μπορεί να τη χρησιμοποιούν ακόμα…

Μετά, από την απόφαση ο τελικός να γίνει μόνο με την παρουσία μαθητών των σχολείων του Ηρακλείου… Γελάς που οι πιτσιρικάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν τόσο σημαντικό αγώνα και κλαις επειδή στην Ελλάς του 2018, την τελευταία φορά που οι οπαδοί βρέθηκαν απέναντι, οι μισοί πήγαν στο νοσοκομείο και οι άλλοι μισοί (οι πιο τυχεροί) στα φαρμακεία του Βόλου για τις πρώτες βοήθειες… Και μην μου πεις ότι ήταν στο ποδόσφαιρο γιατί οι οπαδοί είναι οι ίδιοι. Παντού. Ακόμη και στο… κρίκετ. Αυτό λοιπόν που δεν είχε τα κότσια να το κάνει η ΕΠΟ, το έκανε η ΕΟΚ… Όπως είχε πράξει ανάλογα και όταν κατήργησε το FINAL 4, που αντί για γιορτή, είχε εξελιχθεί σε αθλητικό… Τσέρνομπιλ, αφού μάζευε την «αφρόκρεμα» της αλητείας.

Ανεξάρτητα (από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι… αδιάφορος) λοιπόν αν δυσαρεστείται ή όχι η ΑΕΚ, που κατά σύμπτωση δικοί της οπαδοί πρωταγωνίστησαν στο τελευταίο… γουέστερν του Βόλου, χίλιες φορές να γίνεται ένα ματς με παιδιά παρά με νεκρούς! Kαι σε αυτό φυσικά και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ο Μάκης Αγγελόπουλος… Άλλοι έχουν…

Ας ελπίσουμε βέβαια ότι αυτές οι 30 προσκλήσεις που θα πάρουν οι ομάδες, θα δοθούν σε συγγενείς των παικτών κι όχι σε αυτούς που έχουν εξειδίκευση να βρίζουν τους… συγγενείς των παικτών! Γιατί, ξέρετε, ακόμη και 30 από εδώ και 30 από εκεί, μπορούν να στήσουν μια χαρά μια μάχη… Κι αυτό θαρρώ πως το αναγνωρίζει και ο… αδιάφορος Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι η πιτσιρικαρία που θα πάει να το απολαύσει… Να έχει να το λέει στο μέλλον ο πιτσιρίκος ότι «το 2018 είδα έναν τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ΑΕΚ-Ολυμπιακός…». Να έχει και το μπάσκετ να πει ότι «να γίνονται και τελικοί χωρίς να βλέπουμε μαχαιροβγάλτες σε ζωντανή μετάδοση»….

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved