Απέλαση στον Ρομπέρτο!

Απέλαση στον Ρομπέρτο!

Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής γράφει για τη διαφορά ανάμεσα σε Ρομπέρτο και Σιόβα και τη συμπεριφορά τους.

Η νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό πανηγυρίστηκε από όλο τον κόσμο, πλην των οπαδών του Ολυμπιακού. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Από την αναμέτρηση αυτή και τη συμπεριφορά τόσο των παικτών όσο και του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ βγαίνουν πολλά συμπεράσματα.

Όλη την εβδομάδα, η Ένωση έκανε τα πάντα για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να μη συμβεί το παραμικρό. Εκτός από τα βεγγαλικά, τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες, δεν υπήρξε η παραμικρή στιγμή που παίκτης ή μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού να κινδύνεψε, να τρόμαξε ή να ένιωσε ότι απειλείται.

Κάτι που δεν έγινε και την ώρα των ξεκάθαρων προκλήσεων του Σιόβα προς τους 50.000 οπαδούς της ΑΕΚ. Ο – κατά τα άλλα – διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, αφού είδε ότι δεν μπορούσε να πάρει η ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα, αποφάσισε να βγάλει την καφρίλα του.

Είχε στόχο να κάνει τους φίλους της ΑΕΚ να ξεσπάσουν για να μπορέσει να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός στα χαρτιά; Αυτό δεν το ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν… τσίμπησαν από τις προκλήσεις του και τον άφησαν εκτεθειμένο να συνεχίζει τα… καραγκιοζιλίκια μέχρι και την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα τιμάει σαν ομάδα τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω καν, αν οι οπαδοί του Ολυμπιακού βλέποντας έναν ποδοσφαιριστή τους να επιδίδεται σε τέτοιες κινήσεις νιώθουν περήφανοι.

Την ίδια ώρα, βλέπεις τον Ρομπέρτο, έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή που δεν έχει κάποιο δέσιμο με τους Έλληνες οπαδούς, πλην αυτών του Ολυμπιακού να διατηρεί τη ψυχραιμία του, τον επαγγελματισμό του, αλλά και την περηφάνια του. Να έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας που λέει ο λόγος και να μην τον ακουμπάει κανείς.

Ο Ισπανός είναι παράδειγμα προς μίμηση. Για όλους. Δυστυχώς για εκείνον όμως, δεν του αρμόζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι παίκτες την ώρα που συνεχίζουμε να παρακολουθούμε ένα κωμικό πρωτάθλημα όπου όλα έχουν κριθεί από τον Νοέμβριο. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί για τον ίδιο είναι η… απέλαση. Για το δικό του καλό. Για να μη χαλάσει και αυτός από το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα που συνεχίζει να καταρρέει.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Του... ανήκει το Top-10 όλης της σεζόν στη Euroleague!
Παναθηναϊκός AKTOR: Του... ανήκει το Top-10 όλης της σεζόν στη Euroleague!
Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (19/5) στην Ατττική
Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (19/5) στην Ατττική
Καρυπίδης: «Για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας»
Καρυπίδης: «Για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας»
Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου
Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved