Ντράγκιτς στο Onsports TV: «Θα πληγώσω και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!» (photos+videos)

Ντράγκιτς στο Onsports TV: «Θα πληγώσω και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!» (photos+videos)

Ο κορυφαίος σκόρερ της Ουνικάχα Μάλαγα, Ζόραν Ντράγκιτς, απέκλεισε την Ελλάδα στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία και δεν μας κρύβει μιλώντας στην κάμερα του Onsports TV ότι θα επιχειρήσει να πληγώσει ξανά ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο Top 16 της Ευρωλίγκας!

Τα δύο επόμενα παιχνίδια των Ανδαλουσιανών είναι με τους δύο «αιώνιους» αρχής γενομένης από το ΣΕΦ την Πέμπτη (30/1) και ακολουθεί αυτό με τον Παναθηναϊκό στην «Μάρτιν Καρπένα» στις 13/2, με τον Σλοβένο γκαρντ τους να παραδέχεται στο Onsports ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει αυτές τις νίκες.

Μπορεί ο 24χρονος άσος της Μάλαγα να θέλει να κάνει… κακό στους δύο μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο, μοιράζεται με το Onsports την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον τη φανέλα τους!

Ο Ντράγκιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το Top 16 με 16.8 πόντους (52% στα δίποντα, 52.9% στα τρίποντα, 77.8% στις βολές), 2.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 23:36 λεπτά συμμετοχής και μας τονίζει ότι για να έχει πιθανότητες η ομάδα του να «αποδράσει» με το διπλό από τον Πειραιά πρέπει να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Μάλαγα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς αυτό μπορεί να σας επηρεάσει ενόψει της αναμέτρησής σας με τον Ολυμπιακό;

«Είναι και οι δύο εξαιρετικές ομάδες. Χάσαμε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν αήττητη πριν το προηγούμενο ματς Ευρωλίγκας. Με την Μπαρτσελόνα πιέσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τώρα έχουμε έναν σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο παίξαμε δύο ματς στον πρώτο γύρο. Θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχουν καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσουμε τον (Βασίλη) Σπανούλη».

Έχετε την απουσία του Ερλ Κάλογουεϊ. Πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό για εσάς ενόψει Ολυμπιακού;

«Έχουμε μόνο έναν πόιντ γκαρντ και θα κάνουμε συνδυασμούς με τον Γκρέιντζερ, αλλά θα παλέψουμε. Έχουμε έρθει εδώ για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Έχετε το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό (2-2) και έχετε παίξει εναντίον τους δύο φορές στην κανονική περίοδο (δύο ήττες). Έχετε προσδιορίσει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε ώστε να τους νικήσετε;

«Είναι δύσκολο να πεις τι πρέπει να κάνουμε. Εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσουμε, με τι ενέργεια θα μπούμε στο ματς. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες και θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οπότε θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα νικήσει το ματς».

Έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού;

«Όχι».

Θα έλεγες ότι φοβάστε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού λόγω των φίλων του;

«Έχουν εξαιρετικούς οπαδούς, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Θα τους βοηθήσουν στα σίγουρα. Αλλά εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε τους οπαδούς. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά».

Ο Ολυμπιακός είχε πέντε ήττες σε επτά ματς, αλλά τώρα έχει δύο συνεχόμενες νίκες σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του;

«Δεν ξέρω. Όπως είπα και πριν είναι εξαιρετική ομάδα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι σταθερή όλη τη χρονιά. Σίγουρα θα έχει και νίκες και ήττες, αλλά νομίζω ότι θα είναι καλά».

Εκτός από τον Σπανούλη έχετε επικεντρωθεί σε κάποιον άλλον παίκτη του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα επικεντρωνόμαστε και στους 12 παίκτες, αλλά ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός παίζει καλά είναι ο Σπανούλης. Δημιουργεί φάσεις για κάθε παίκτη της ομάδας. Οπότε αν του βάλουμε πίεση για να μη δίνει την μπάλα στους άλλους παίκτες έχουμε πιθανότητα τα κερδίσουμε το ματς».

Εσύ έχεις κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τη Μάλαγα στο Top 16 με καλούς μέσους όρους και καλό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ. Πώς το έχεις καταφέρει αυτό;

«Τίποτα. Απλά προσπαθώ να είμαι καλύτερος κάθε μέρα. Έχουμε καλή ομάδα, καλό δέσιμο και παίζουμε εξαιρετικά. Προσπαθώ να δίνω το κομμάτι μου σε αυτή την ομάδα, να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι και ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους».

Εδώ στην Ελλάδα σε γνωρίζουμε γιατί στον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβενία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σου στη νίκη της επί της δική μας. Μας πλήγωσες σε εκείνο το ματς. Στο γκρουπ του Top 16 με τη Μάλαγα υπάρχουν δύο ελληνικές ομάδες. Έχεις σκοπό να μας πληγώσεις ξανά;

«Όχι, δεν ξέρω (γέλια)! Απλά παίζω και προσπαθώ να τους πληγώνω όλους! Προσπαθώ να παίζω καλά, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ένα δύσκολο γκρουπ, το πιο δύσκολο στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Θα είναι σκληρό γιατί όλοι είναι σχεδόν στην ίδια θέση. Οπότε ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά εναντίον των ελληνικών και των άλλων ομάδων».

Είχες ποτέ πρόταση από Ελλάδα;

«Από όσο ξέρω όχι».

Θα ήθελες, όμως, να αγωνιστείς στην Ελλάδα και αν ναι για ποια ομάδα;

«Η Μάλαγα είναι σπουδαίος σύλλογος, αλλά όλοι θέλουν να παίζουν σε μεγάλες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος να παίζω για τον σύλλογό μου, τη Μάλαγα, οπότε θα δούμε. Αυτό θα γίνει μετά τη σεζόν».

Αλλά θα ήθελες να παίξεις είτε για τον Παναθηναϊκό είτε για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα;

«Φυσικά, γιατί όχι, αν είχα την ευκαιρία… Αλλά δεν ξέρω για ποια ομάδα, τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό (γέλια)!»

Από όλα αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα στο γκρουπ ποιες ομάδες πιστεύεις ότι μπορούν να περάσουν στον επόμενο γύρο;

«Στον όμιλό μας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί όλοι είναι κοντά. Η Μπαρτσελόνα που έχει 4-0, δεν ξέρω για τη Φενέρμπαχτσε που έχει μόλις μία νίκη. Θα δούμε και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους».

Πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Μάλαγα φέτος στην Ευρωλίγκα; Μπορούν να περάσουν στον επόμενο γύρο;

«Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι μπορούν. Και η Μάλαγα μπορεί, αλλά θα δούμε. Μόνο τέσσερις ομάδες μπορούν να προκριθούν στο Top 8. Μία από αυτές μπορεί να πάει και σπίτι… Θα δούμε, δεν ξέρω».

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη του Ντράγκιτς στο Onsports και τις φωτογραφίες από τα ματς του με Ολυμπιακό:

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

{onsportsvideos}onSportsVideos/Onsports.gr_Zoran Dragic in Onsports_Olympiacos - Unicaja Malaga_Euroleague_Top 16_1.mp4{/onsportsvideos}

{onsportsvideos}onSportsVideos/Onsports.gr_Zoran Dragic in Onsports_Olympiacos - Unicaja Malaga_Euroleague_Top 16_2.mp4{/onsportsvideos}

{onsportsvideos}onSportsVideos/Onsports.gr_Zoran Dragic in Onsports_Olympiacos - Unicaja Malaga_Euroleague_Top 16_3.mp4{/onsportsvideos}

Ντράγκιτς στο Onsports TV: «Θα πληγώσω και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!» (photos+videos)



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved