Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού και πολιτικού Τύπου της Παρασκευής (3/1)
Ο Παναθηναϊκός δήλωσε παρών στο Top 16 της Euroleague, επικρατώντας άνετα της Αρμάνι Μιλάνο με 73-57 και αποθεώνεται από τον αθλητικό Τύπο.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με εκπληκτική απόδοση και 11 ασίστ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και οι παίκτες του Πεδουλάκη με εκπληκτική άμυνα, ταπείνωσαν τους Ιταλούς. Στο ποδόσφαιρο, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς. Από εκεί και πέρα, συγκλόνισε η ανακοίνωση του Μιχάλη Παυλή ότι σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 24 ετών, λόγω προβλήματος υγείας. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του μεταγραφή, καθώς εντός της ημέρας υπογράφει ο Μαντούρο.
Οι πολιτικές εφημερίδες ασχολούνται με τις αλλαγές στον ΕΟΠΠΥ, αλλά και τις αποκαλύψεις του Ευσταθίου για τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου