Γκασόλ: «Νιώθω κάτι ιδιαίτερο όταν παίζω με την εθνική»

Γκασόλ: «Νιώθω κάτι ιδιαίτερο όταν παίζω με την εθνική»

Ο μύθος του Πάου Γκασόλ συνεχίζει να μεγαλώνει. Στο παλμαρέ του με την Ισπανία, προστέθηκε και το Ολυμπιακό χάλκινο μετάλλιο.

«Θυμήθηκα τον Μαρκ (Γκασόλ) στο τέλος. Το μόνο πράγμα που με έκανε να αισθανθώ άσχημα, είναι ότι ο Μαρκ δεν ήταν εδώ για να μοιραστώ αυτή την στιγμή. Ποιος ξέρει επίσης, τι θα είχε συμβεί με αυτόν στην ομάδα; Οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν, ξέρω ότι ο Μαρκ είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά όπως λέω πάντα, οι επιτυχίες μας και είναι δικές του,» τόνισε ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς: «Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, μεγάλο, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά . Αυτό το τελευταίο παιχνίδι ήταν μια απίστευτη μάχη από δύο ομάδες που αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα μετάλλιο. Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για την ομάδα, την ενότητα, η χημεία που έχουμε δημιουργήσει και αυτό μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Είμαι ευτυχής να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και το έργο που έχουμε κάνει τόσα χρόνια. Πάντα παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις,» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει να παίζω στην εθνική ομάδα της χώρας μου, νιώθω πολύ ιδιαίτερη αγάπη που παίζω με την Ισπανία και θα το κάνω όσο αγωνίζομαι. Τα χρόνια περνάνε και κάποια στιγμή δεν είμαι σε θέση να συνεχίσω να παίζω. Θα το δεχθώ, αν και θα είναι δύσκολο. Είναι μέρος της καριέρας μου, είχα φανταστικά χρόνια και δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Όλα που έχω και αυτά που έχω ζήσει είναι ένα δώρο».



Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved