Ομολογία φρίκης από τον πατέρα της Άννυ: «Έτσι τεμάχισα την κόρη μου»
Κεραυνοί Εισαγγελέως κατά Σάββα και Νικολάι, στη δίκη για τη δολοφονία της Άννυ.
«Ψυχροί, παγεροί και χωρίς συναίσθημα, σκότωσαν με οξύ και βίαιο τρόπο το παιδί και με νηφαλιότητα σχεδίασαν τον τεμαχισμό για να αποκρύψουν πώς πέθανε», ανέφερε η εισαγγελέας και πρότεινε την απαλλαγή της μητέρας για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Κατακεραύνωσε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μαρία Δημητριάδου, τον πατέρα της μικρής Άννυ Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ («Σάββα») και τον φίλο του Ναζίφ Αχμέντοφ («Νικολάι»), προτείνοντας στους δικαστές και τους ενόρκους να τους κηρύξει ενόχους για την άγρια δολοφονία του άτυχου κοριτσιού και τις φρικαλεότητες που ακολούθησαν.
«Ο Σάββας και Νικολάι με οξύ και βίαιο τρόπο σκότωσαν το παιδί. Η Άννυ πήγε από αιχμηρό αντικείμενο, το αίμα του παιδιού διασκορπίστηκε στο σπίτι. Αφού το σκότωσαν, κατέστρωσαν το σχέδιό τους με νηφαλιότητα και παγερή σκέψη. Το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν από κοινού. Στόχο είχαν όχι την εξαφάνιση της Άννυ, αλλά του τρόπου με τον οποίο πέθανε το παιδί, ώστε ακόμα και η πιθανότητα ανεύρεσης του πτώματος να μην μπορεί να δείξει τον τρόπο θανάτου. Ο λόγος που το σπίτι έγινε σφαγείο είναι να αποκρύψουν πώς πέθανε η Άννυ» είπε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr