Παγκόσμια καριέρα για την Παρασκευή Καραταΐδη (photos)

Παγκόσμια καριέρα για την Παρασκευή Καραταΐδη (photos)

Η κόρη του Κυριάκου Καραταΐδη είναι επαγγελματίας χορεύτρια και ετοιμάζεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τις ΗΠΑ

Ο πατέρας της, τίμησε με την παρουσία του τα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου για πολλά χρόνια διετέλεσε αρχηγός του Ολυμπιακού. Η κόρη του, Παρασκευή όμως, θέλει να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία και στις ΗΠΑ όπου ετοιμάζεται για τη δική της καριέρα ως χορεύτρια.

Ήδη, έχει συμμετοχή σε σπουδαίες επιτυχίες σε video clip και πλέον βρίσκεται κοντά στο να κυνηγήσει το δικό της μεγάλο όνειρο.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το χορό?

Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι ο χορός με εκφράζει, ο ρυθμός και η μουσική με διαπερνούσαν και παρόλο που δεν ασχολήθηκα στα παιδικά μου χρόνια μόλις ήρθε η ενηλικίωση μου μπήκα ενεργά στο ρόλο της χορεύτριας και παρακολουθουσα εντατικά μαθήματα για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.

Αναφερε μου τις σημαντικοτερες συνεργασίες σου.

Όλες μου οι συνεργασίες είναι εξίσου σημαντικές από την αρχή της καριέρας μου όλοι οι καλλιτέχνες που πλαισίωνα ήταν εξαιρετικοί. Κάθε βίντεο κλιπ θέλει αρκετή δουλειά αλλά με τους κατάλληλους ανθρώπους όλα φαίνονται πιο εύκολα.

Η οικογένεια σου σε βοηθησε στην απόφαση σου ?

Ευτυχώς για εμένα είμαι ευλογημένη και πότε δεν είχα πρόβλημα. Είχα πάντοτε τη στήριξή της οικογένειας μου που ακόμα τώρα με παροτρύνει να κάνω καινούργια πράγματα, να αναπτύξω τις γνώσεις μου και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το χορό.

Τι προσόντα πιστεύεις πρέπει να έχει ένας χορευτής για να κάνει καριέρα;

Πιστεύω πρέπει να είναι είσαι εργατικός, επίμονος, υπομονετικος και να προσπαθείς να ξεπερνάς τον εαυτό σου και μόνον αυτόν.

Τι είναι ο χορός για εσένα με τρεις λέξεις;

Έκφραση,ελευθερία, δημιουργία.

Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείσαι με το χορό;

Χορεύω από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ,σχεδόν όλη μέρα.

Μίλησε μου για τα όνειρα σου.

Το όνειρο μου είναι ότι μέσα από όλα τα ερεθίσματα που παίρνω και με αυτά που έχω διδαχθεί να φτάσω σε ένα επίπεδο να τα περάσω στο κόσμο και αργότερα σε παιδιά. Με λίγα λόγια τώρα ως χορεύτρια και αργότερα ως χορογράφος.

Τα βίντεο κλιπ που έχεις ασχοληθεί είναι με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας κοσμικής σκηνής.Πως σου φάνηκαν αυτές οι εμπειρίες;

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβας, Sirusho, Chris Willis, Otherview, Κώστας Μαρτακης, Niki Ponte, Κατερίνα Στικουδη και πολλούς άλλους. Κάθε συνεργασία μου παρόλο που ήταν διαφορετική μου άφησε την ίδια γλυκιά ανάμνηση και την δυνατότητα να δικτυωθω και να ανταποκριθώ σε υψηλές απαιτήσεις. Να αποτελώ μέρος μιας κορυφαίας ομάδας με αποτέλεσμα να μου ανοίξουν οι δρόμοι.

Παγκόσμια καριέρα για την Παρασκευή Καραταΐδη (photos)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved