Αυτά δεν τολμά να πει ΚΑΜΙΑ γυναίκα στο σεξ!
SHARE

Αυτά δεν τολμά να πει ΚΑΜΙΑ γυναίκα στο σεξ!

Να, η ευκαιρία σου να μάθεις!

Μερικές φορές οι γυναίκες μιλάνε πολύ. Άλλες φορές καθόλου. Το καθόλου βρίσκει εφαρμογή κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι καθώς ξέρουν πως με τον αντρικό εγωισμό δεν παίζουν και δεν θέλουν να τον θίξουν σε καμία περίπτωση. Έτσι σκέφτεται η κοπέλα σου… Εμείς πάλι που δε σε ξέρουμε στα λέμε χωρίς δυσκολία…

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που δεν σου είπε καμία για να γίνεις καλύτερος εραστής, αλλά εμείς στα μεταφέρουμε μέσα από την γυναικεία ματιά... 

Καταλαβαίνουμε πότε μας κάνεις κάτι που είδες σε ταινία ενηλίκων!
Το καταλαβαίνουμε γιατί στην ταινία έδειχνε καλή κίνηση, αλλά στη δική μας συνεύρεση ήταν λιγάκι περιττό και σε λάθος χρόνο. Επιλέγουμε όμως να μην στο πούμε γιατί δεν θα το παραδεχτείς ούτως ή άλλως και απλά περιμένουμε να το βγάλεις από μέσα σου και να προχωρήσουμε στις δραστηριότητες που πραγματικά είναι απολαυστικές. Το πορνό σπάνια είναι εκπαιδευτικό.

Κατά τη διέγερση το σώμα μας είναι πολύ ευαίσθητο και για αυτό γίνε πιο ήπιος
Αυτή είναι κλειτορίδα και όχι μπουτόν ασανσέρ! Νούμερο ένα λάθος των αντρών στο σεξ είναι η υπερβολική δύναμη και πίεση σε διάφορα σημεία του σώματος της γυναίκας που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται καλή τεχνική. Σαφώς και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, αλλά σου υποσχόμαστε πως ο άγαρμπος εραστής είναι κακός εραστής.

Η αντοχή είναι υπερτιμημένη
Επειδή οι γυναίκες προτιμούν το σεξ να διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά αυτό δεν σημαίνει πως ένας μαραθώνιος είναι πάντα το ζητούμενο. Αν συνεχίζεις μετά από μια ώρα ερωτικής επαφής χωρίς να ολοκληρώνεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σύντροφός σου να σκέφτεται έναν κομψό τρόπο για  να σου πει πως ο χρόνος ξεπέρασε τις προσδοκίες της και θα προτιμούσε ένα διάλειμμα.

Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να μας κάνεις για να έρθουμε σε οργασμό
Τη στιγμή που εσύ κάνεις αυτό και μετά εκείνο, προσπαθώντας να μας φέρεις στην κορύφωση εμείς ξέρουμε τι πρέπει να συμβεί για έρθει..  Δεν το λέμε, όμως, με τη σκέψη ότι μπορεί να ακουστούμε επικριτικές ή δύσκολες ή περίεργες. Καλό θα ήταν αν βλέπεις τη σύντροφό σου να μην  ολοκληρώνει συχνά να της πεις κάτι μετά το σεξ και σε χαλαρή στιγμή όπως… «θα σου άρεσε να κάνουμε αυτό»; «τι σε φέρνει πιο κοντά στον οργασμό;». Τέτοιες ερωτήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στην  ικανοποίησή της.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός
Άρης: Κοντά στην απόκτηση Λάρσον (photos+video)
Άρης: Κοντά στην απόκτηση Λάρσον (photos+video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies