«Σταγόνα ζωής»
Σε μία κίνηση ανθρωπιάς αποφάσισε να προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, σε συνεργασία με τους συνδέσμους Διαιτητών και Προπονητών Πειραιά.
Με το σύνθημα «Σταγόνα ζωής για τον συνάνθρωπο και τον αθλητισμό, σταγόνα ζωής στη δύσκολη στιγμή για τον καθένα μας, για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο», στις 30 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στα γραφεία της ΕΠΣΠ (Οδός Λ. Εθνάρχου Μακαρίου).
Η Ένωση του Πειραιά, εξέδωσε αφίσα, προκειμένου να επικοινωνήσει το συγκεκριμένο γεγονός με τους φίλους του ποδοσφαίρου της επικράτειάς της και η προσπάθεια της αιμοδοσίας, να στεφθεί με επιτυχία.
Η αφίσα από την ΕΠΣ Πειραιά
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.